Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kávé izgalmasabban?

Kávé izgalmasabban?

Figyelt kérdés
Már kicsit unom a szokásos kávémat, még úgy is, hogy próbálok kisérletezni, és szoktam ízesíteni rum vagy vanilla aromával. Még mivel tudnám megbolondítani?

2021. jan. 31. 07:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Tejszínhab és rá csokireszelék, vagy karamelldarabkák, lehet kapni a boltban, és nagyon feldobja..

Vagy egy kis jégkrém a pohár aljába, rá forró kávé, és vagy csak így, vagy a fent emlitett módszerrel 😍

2021. jan. 31. 07:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de éppen diétázom, ez kicsit korlátolja a lehetőségeimet.
2021. jan. 31. 07:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Vietnami tojásos kávé. Olyan, mintha tiramisut innál.

[link]

Fahéj, kakaópor, kardamom, ezek mind jó kávé ízesítők. Nyáron én nagyon szeretem tonikkal vagy narancslével felöntve is. Ha tejjel iszod, a sima tehéntej helyett érdemes növényi tejeket is kipróbálni, az is nagyon finom, főleg a mandulatej az, ami nekem bejön

2021. jan. 31. 07:51
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Pálinkát mi mást :D gyorsan beüt:D
2021. jan. 31. 08:01
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Fahéj, kardamon. Meggy- vagy cseresznyearoma (van ilyen?). Dió, mogyoró... Egy időben egy kocka csokoládét raktam bele, ha nem nyolcvan kávét iszol egy nap, akkor az annyira nem számít.
2021. jan. 31. 08:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Karamellizált mandulatejjel, natúr mandulatejjel, illetve ahogyan mostanában iszom, a mogyorótejjel nagyon finom. Van bennük hozzáadott cukor, de egy löttyintésnyit bele lehet illeszteni a diétába.
2021. jan. 31. 09:52
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Ha őrölt kávét főzöl, tegyél bele szegfűszeget, nagyon finom kész tőle. A kész, frissen lefőtt kávéba pedig lehet egy karika citromot tenni (a normál, nem szegfűszeges kávéba).

Nekem ezek jöttek be idáig.

2021. jan. 31. 10:10
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

Narancslé- olvasztott cukor

Méz-szerecsendió

Csilis csoki

2021. jan. 31. 12:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kávét használsz? Ha pl bolti őröltet, akkor sokat dobna egy normális szemes kávé esetleg hozzá egy őrlő.

Amúgy ha van lehetőséget tejet habosítani (pl. van ilyen kis készülék is vagy french press), akkor készíthetsz cappuccinot, tetejére tehetsz pici fahéjat, ha szereted.

2021. jan. 31. 15:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kapni ilyen kávé ízesítő keveréket, pl láttam a múltkor sós karamellásat, meg vaníliásat, biztos feldobja a kávét.

Pl:

[link]

2021. jan. 31. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!