Kávé izgalmasabban?
Tejszínhab és rá csokireszelék, vagy karamelldarabkák, lehet kapni a boltban, és nagyon feldobja..
Vagy egy kis jégkrém a pohár aljába, rá forró kávé, és vagy csak így, vagy a fent emlitett módszerrel 😍
Vietnami tojásos kávé. Olyan, mintha tiramisut innál.
Fahéj, kakaópor, kardamom, ezek mind jó kávé ízesítők. Nyáron én nagyon szeretem tonikkal vagy narancslével felöntve is. Ha tejjel iszod, a sima tehéntej helyett érdemes növényi tejeket is kipróbálni, az is nagyon finom, főleg a mandulatej az, ami nekem bejön
Ha őrölt kávét főzöl, tegyél bele szegfűszeget, nagyon finom kész tőle. A kész, frissen lefőtt kávéba pedig lehet egy karika citromot tenni (a normál, nem szegfűszeges kávéba).
Nekem ezek jöttek be idáig.
Narancslé- olvasztott cukor
Méz-szerecsendió
Csilis csoki
Milyen kávét használsz? Ha pl bolti őröltet, akkor sokat dobna egy normális szemes kávé esetleg hozzá egy őrlő.
Amúgy ha van lehetőséget tejet habosítani (pl. van ilyen kis készülék is vagy french press), akkor készíthetsz cappuccinot, tetejére tehetsz pici fahéjat, ha szereted.
Lehet kapni ilyen kávé ízesítő keveréket, pl láttam a múltkor sós karamellásat, meg vaníliásat, biztos feldobja a kávét.
Pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!