Van olyan, hogy egy spoilertől izgalmasabbá válik az anime?
van, ahol szerintem jót tesz (legalább is számomra), persze csak mértékkel
ez leginkább olyan animékre vonatkozik, ami lassú vagy ahol van egy rakás apró utalás, de ezt nem veszem észre, csak akkor döbbenek rá, mikor utána olvasok a wikin
pl.: re:zero, one piece
vagy csak éppen van 1-2 dolog, amire az anime (még) nem ad (elég) választ számomra, így utána nézek és kiderül, hogy nem csak úgy oda hányták
pl.: Kimetsu no Yaiba-nál a kardok színei
3. Fárasztó vagy,hogy minden egyes kérdés alá,ami idegen szót tartalmaz, odakommentelsz egy ilyet. Nem tudom miért ilyen megeröltető használni a fordítót,illetve ha azt se tudod,mi az az anime,mit akarsz ebben a kategóriában?!
Engem pl. nem zavarnak a spoilerek bizonyos mértékig. Sokszor így kímélem meg magam a borzadálytól. De pl. a videó kezdőképernyőjén lévő spoiler nagyon is vagy ha magában az openingben,endingben van ez.
Én szoktam nézni ismertatőt, trailert, AMV-t, mielőtt megnézek ez animét. A legjobbakat, legismertebbeket már láttam, a többiben nem akarok csalódni.
De azt nem szeretem, ha minden poént lelőnek.
Tartalmilag leginkább a poéngyilkosság fogalmával rokonítható :)
Legalábbis a wikipédia szerint .
Engem általában motiválnak a spoilerek.
Attack on titan-t egy barátnőm miatt kezdtem el nézni, elsőre nem fogott meg. Aztán youtube-on szembejött velem "Eren first transformation"-je és amiatt kezdtem el zabálni a részeket, hogy totál megértsem mi is történik ott.
Bleachnél pedig már nagyon untam ahogy az arrancarrokkal húzták az időt, és szintén belefutottam Ichigo és Ulquiorra harcába, ami annyira epic volt, hogy addig nem feküdtem le aludni, amíg el nem jutottam odáig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!