A Szulejmán vagy a Szultána a jobb, izgalmasabb sorozat?
Figyelt kérdés
OLyat ne írjatok, hogy egyik sem, mert csak olyan véleményére vagyok kiváncsi aki nézte mindkettőt.2021. jan. 5. 13:06
1/5 anonim válasza:
Szulejmán jobban tetszett
Csak a vége felé már én sem néztem igy hirtelen nem is tudom miért talán pont akkor ment egy másik sorozat de én azt ajánlom :)
3/5 anonim válasza:
Szulejmán 1000x jobb, vegig magas nezettsege volt Torokorszagban, a Szultananak a nezettsegi adatai nem voltak jok. Persze nem ez donti el hogy jo e egy sorozat vagy sem. De velemenyem szerint a Szulejman millioszor jobb! 🥰
4/5 anonim válasza:
Én mindekettő sorozatot láttam, de nekem a Szulejmán sokkal jobban tetszett. A szultánának az első évada jó volt, de a másodikat teljesen elcseszték azzal, hogy minden szereplőt lecseréltek, meg már maga a cselekmény is sokat vesztett az érdekességéből. Éppen ezért nem is volt népszerű a második évad, gyorsan be is fejezték az egész sorozatot.
5/5 anonim válasza:
A Szulejmán sokkal jobb volt!
Az első évadát egyenesen imádtam, a másodikban már csak a hatalmi harcokról szólt az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!