Melyik a legjobb, izgalmasabb, viccesebb trilógia? Karib Tenger Kalózai, Bosszúállók, vagy a Star Wars miért?
Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 21:40
1/16 anonim válasza:
Ha ram hallgatsz az osszeset megnezed *-* !!
2/16 anonim válasza:
egyik sem trilógia amit felsoroltál
3/16 anonim válasza:
Hát számomra a Star Wars a Number 1,lehet csak azért mert kiskorom óta ismerem és azóta a kedvenc sagám.
De ez nem azt jelenti,hogy a másik kettőt nem szeretem :D
4/16 anonim válasza:
A Gyűrűk Ura. De a ha a felsorolt háromból kell választanom,nem tudok, mindet szeretem.
5/16 anonim válasza:
Úgy látom nem tudod a trilógia szó jelentését... A Karib-tenger kalózai első része fantasztikus szerintem, a második még elmegy, a harmadik szörnyű, a negyediket nem láttam... Bosszúállok nem rossz, ezerszer jobb mint a Thor és ajánlom azoknak akik szeretik a szuperhősöket, képregényeket... Star Wars, hát annó az eredeti trilógia jó volt, utána a trilógiát kibővítették még 3 résszel amik bár nem vészesen rosszak de nem is nevezhetők jónak. Az eredeti három részt felújították és szerintem ezzel jócskán elcseszték. A hetedik részt nem láttam még. 19/L
6/16 anonim válasza:
1. Star Wars.
2. Karib-tenger kalozai.
3. Bosszuallok. (csak az elso reszt lattam)
8/16 anonim válasza:
Indiana Jones trilógia-és igen a 4.részt szándékosan nem említettem mert az számomra nem is létezik. De ha csak a felsoroltakról lehet szó akkor a Star Wars 4-5-6 ,tehát a régi részek
9/16 anonim válasza:
Hadd említsem meg még Bourne trilógiát-itt sem említem a 4.részt-amely messze a legjobb az akció(kém)film kategóriában
10/16 A kérdező kommentje:
Ezek most, hogy a fenébe jönnek ide?
Én csak azt a 3-at szeretném tudni amit felsoroltam!
2016. okt. 27. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!