Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legjobb, izgalmasabb,...

Melyik a legjobb, izgalmasabb, viccesebb trilógia? Karib Tenger Kalózai, Bosszúállók, vagy a Star Wars miért?

Figyelt kérdés

2016. okt. 23. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én a bosszúállókat ajánlom. Nekem személy szerint az jött be a legjobban + nézd meg hozzá az amerikai kapitány 3. részét, abban is szerepel a bosszúálló csapat.
2016. nov. 7. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem nagyon lehet egymáshoz hasonlítani a 3-at... Én nagyon szerettem a Karib-tenger kalózait (még most is jó :3 ) ,a SW univerzumot is szeretem ,meg a Marvel-t is. Ez nézőpont kérdése pl: Amikor elmentem a Civil War-ra barátaimmal szét unták az agyukat ,én meg "szétélveztem" az agyamat annyira tetszett :D
2016. nov. 28. 20:56
 13/16 anonim válasza:
Tudom, már nem téma, de nem értem, miért írták ketten is, hogy a Star Wars 1.-3. része nem jó meg, hogy felújították a régit és ezzel elcseszték! Miért olyan nagy baj, hogy ott áll Jabba a Millenium Falcon előtt a 4. részben. Vagy azt hiszem olyan is volt, hogy átformálták a Sarlac-ot. Ez csak azért van, mert mindenki megszokta azt, ami van, és nem szeret, ha valamin változtatnak, de nyilván, ha ugyanaz lenne a film, csak kevés változással, akkor nyilván az lenne a problémátok. Szerintem a 7. rész pont ezért nem olyan jó, mert túlságosan hajaz az eredeti trilógiára.
2017. szept. 4. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Bár nem trilógia egyik sem:

A Karib tenger kalózai a krdvenc filmem, akciódús, (főleg az első három) és vicces.

A Star Wars benne van a top 10ben, az első három az nagyon jó, az előzmény az rémes az újak az elfogadható szinten vannak, a Zsivány egyes az fantadztikus, a Han Solot meg átlagos, fölösleges bőrlehúzás.

Bosszúállók: az első rész jó, a második rész az az első újraforgatva, a harmadik az zseniális, és most jön a 4.,az utolaó :)

2018. jún. 13. 22:31
 15/16 anonim ***** válasza:

13/15 Nem azért rossz az 1-3,mert új, ha csak ennyi lenne, akkor felérne az eredetihez is. Az a baj velük, hogy mint filmek rosszak. Színészek gagyik, a látványvilág főleg (az egyesben legalábbis biztos), totál fölösleges romantikus szálat eröltetnek bele. A történet meg nem a leg egyedibb.

Előző voltam. :)

2018. jún. 13. 22:37
 16/16 anonim válasza:
Úristen, nem tudok választani! :) Az összeset nagyon szeretem, mindegyik a szívemhez nőtt, de ha egyetlenegyet kéne választanom: Bosszúállók. Egyszerűen annyira felépített és összetett, es ez leginkább a harmadik részben teljesedik ki. De szerintem kezd inkább a Marvel filmeket a Vasemberrel. Nem fogsz semmit sem érteni a Bosszúállók cselekményeiből. Haladj szépen végig 2008-tól 2012-ig az összesen, hogy a Bosszúállók 1.-et megértsd. Persze a Karib és az SW is nagyon jó, ajánlom figyelmedbe még a Jurassic Park/World filmeket, azok is elég mélyreható sztorival rendelkeznek. Tudom a kérdés régi, de azért megválaszolom! ;)
2018. júl. 11. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!