Az Odaát mikor lesz izgalmasabb?
4-5. évad volt a legjobb, bár eredetileg is 5 évadosra tervezték és érezhető is a sorozaton, hogy utána lassú hanyatlásba kezd. Én megszokásból nézem még mindig, de már erőteljesen fanservice úgy kb a 9-10. évadtól (a 7. pedig bár meg se történt volna...).
Ha már most unod, szerintem ne folytasd. Én anno a férjemmel kezdtem el nézni, de ő sem bírta, egy évadot nézett csak meg velem.
Azért érzed gagyinak, mert az 1. évad még 2005-ben készült, szinte más idők voltak a filmgyártásban, nem tudtak olyan dolgokat megcsinálni/vagy nem érte meg tévéfilmben, mint amilyeneket most és amilyenekhez a mostani sorozatoknál hozzá van szokva az ember.
Azzal egyetértek, hogy kb. az 5. évadig jó a sori, utána viszont már többnyire nem jó és csak a "hátha" effektusra, egy-egy egyedi ötletre várva képes végignézni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!