Halászlé rántott hal könnyű ételnek számít? Gyomorbeteg embernek könnyű ételek kellenének.
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 11:31
1/6 anonim válasza:
A ponty általában elég zsíros és nehéz étel. A grillezett halételek javasoltak inkább, salátákkal. A rántott semmiképpen, mert lisztet és tojást tartalmaz, meg zsiradékot, sok zsírban, vagy olajban sül. Tehát nehéz a beteg gyomornak.
2/6 A kérdező kommentje:
Hekk lenne. De akkor nem.
2021. jan. 27. 11:48
3/6 anonim válasza:
Mindkettő nehéz. Egyetértek az elsővel, ha mindenképp hal, akkor grillezett, vagy párolva.
4/6 anonim válasza:
Nekem érzékeny a gyomrom és csak megerősíteni tudom az eddigi hozzászólásokat. Halászlé zsíros és fűszeres, rántott halnál nekem meg csak azzal van a problémám, hogy olajban van kisütve, azokat nem bírja túl jól a gyomrom. Halat grillezve, párolva vagy sütőben sütve szoktam elkészíteni csak egy kicsit befűszerezve és azzal nincs gond.
5/6 anonim válasza:
Halat lehet sütni almával, az is kímélő.
6/6 anonim válasza:
Párolt hal!
Alufóliába becsomagolni, citromot, kakukkfüvet belerakni, 200 fokos sütőbe 20 percre bedugni.
Azt a nyamvadt halászlét, rántott halat felejtsétek már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!