Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak 3-napos...

Hogyan csináljak 3-napos rántotthúsból frisset?

Figyelt kérdés

2021. jan. 1. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Újra át kell sütni.
2021. jan. 2. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
1, attól az még három napos marad.
2021. jan. 2. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen friss jellegü nem lesz, de ha megmártod vízben - nem eláztatod, csak röviden bemártod - és utána átsütöd, akkor elég jó eredményt kapsz.


2-es: a rántott húsra sincs ráírva, hány napos, ezt nem veszed észre, ha nem tudod!

2021. jan. 2. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Kidobod és csinálsz újat.
2021. jan. 2. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
63%

Szedd le a régi bundáját, panírozd újra és nagyon forró olajban süsd át újra, hogy a panír ropogósra süljön. Azért a forró olaj, mivel az alapesetben nem jó, mert a hús nyers maradhat, de ebben az esetben ez már nem játszik, így nem kell neki sok. A panír viszont így friss lesz rajta.

Sosem próbáltam ezt így, hirtelen ötlet, de talán működhet.

2021. jan. 2. 23:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!