2/5 anonim válasza:
1, attól az még három napos marad.
3/5 anonim válasza:
Teljesen friss jellegü nem lesz, de ha megmártod vízben - nem eláztatod, csak röviden bemártod - és utána átsütöd, akkor elég jó eredményt kapsz.
2-es: a rántott húsra sincs ráírva, hány napos, ezt nem veszed észre, ha nem tudod!
5/5 anonim válasza:
Szedd le a régi bundáját, panírozd újra és nagyon forró olajban süsd át újra, hogy a panír ropogósra süljön. Azért a forró olaj, mivel az alapesetben nem jó, mert a hús nyers maradhat, de ebben az esetben ez már nem játszik, így nem kell neki sok. A panír viszont így friss lesz rajta.
Sosem próbáltam ezt így, hirtelen ötlet, de talán működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!