Az miért baj, hogyha valaki nem bírja megenni a több napos megmikrózott ételt?
Sok ember úgy néz rám, mint egy UFÓ-ra.
Amikor még otthon laktam, állandóan azt mondták,hogy micsoda finnyás,kényes "úrhölgy" vagyok.
Amikor melegíti valaki mondjuk a kirántott húst mikróban, na annak a szagától rosszul vagyok.Az ízétől meg főleg.Alapjában véve szeretem a rántott csirkemellet, de addig amíg friss és meleg.
A sült hús valamennyire még ehető,de eléggé kiszárad másnapra, a mikró meg még rátesz erre.
Sohasem érettem,hogy otthon miért főztek vasárnap "lakomát" és ették azt hétfőn.Miért nem elég annyit főzni, ami nagyjából elfogy?
Ha valamit beteszünk a hűtőbe és másnap megmikrózzuk az rossz ízű lesz.
Jelenleg úgy szoktam csinálni, hogy csak hétvégén főzök.Hétköznap kiszoktam ugrani enni valamit, illetve szoktam saláta napokat csinálni, olyanok azt eszem ebédre.De, szeretek instant ebédeket is kipróbálni.A lényeg, hogy friss legyen.
Pont a rántott hús és frissen "sültek" az OMG kategória, előbb eszem meg hidegen zsemlében, mint mikrózva :D
De pl. egy tésztának semmi baja vagy levesnek.
Amúgy én folyamat szívok, mert nincs mikrónk és itthonról dolgozom, ergo marha macerás egy tányérnyi ebédet melegíteni :D
Ahelyett, hogy csak kiszedem tányérra és két perc alatt kész, legalább negyed órával előbb állhatok neki, mert kieszed, folyamatosan mellette kell lennem, mert naná, hogy leég (rizses hús, pl.), plusz több idő.
2.
A leves is elég rossz másnaposan.
A tészták még oké, de én ott is érzek különbséget.
Akkor tényleg úrinősködsz.
Vagy te majd gyerek mellett is minden nap főzöcskézni fogsz? :D
Szerintem nincs ezzel semmi gond, ha nem pazarolsz és dobsz ki csak azért kaját, mert nem most lett kész.
A mikrózott hús amúgy szerintem is büdös, ezért én azt max csak langyosra szoktam melegíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!