4 napos pizza ehető?
Figyelt kérdés
A sütőben volt végig. Ehető még? Ananászos2016. ápr. 25. 10:35
1/20 anonim válasza:
Szagold meg, és megtudod. Így látatlanban nehéz megmondani. Én nem enném meg, főleg hogy az ananász a cukor- és nedvességtartalma miatt fermentálódik ennyi idő alatt.
2/20 anonim válasza:
Ananàsz miatt nem ennèm meg. Amùgy simàn. Kollègium alatt egèsz hèten egy extra òriàs pizzàt ettem spórolàs miatt.
4/20 Dnyepropetrovszk válasza:
Én sem enném meg. Mivel nem volt hűtve, egész végig szobahőmérsékleten volt, 100%, hogy mindenféle baktérium elszaporodott már rajta. De a pizzát egyébként sem szokás hűteni, szóval csak úgy lehet megóvni a mikrobáktól, ha minél hamarabb bezabáljuk az egészet. :D
5/20 A kérdező kommentje:
Szaga nincs úgyhogymegkóstoltam. Ízre ugyanolyannak találom szóval megeszem :D köszönöma válaszokat :)
2016. ápr. 25. 10:48
7/20 anonim válasza:
Sütőben? Eszem ágába nem jutna megenni, a másnapi pizza is elég rossz lesz hűtőben, nem hogy 4 napig hűtetlenül. De ha neked jól esik, egészségedre!
8/20 anonim válasza:
Koliban én is ettem romlott kaját, penészes sült májat, romlott téli szalámit, a pizzától nem lesz semmi bajod, max az ananász az amit le kéne szedni.
10/20 anonim válasza:
Nem lenne gond, ha a hűtőben tároltad volna.
Ha házi pizza lenne akkor tuti megenném, mirelit fost nem, az már aznap is borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!