4 napos pizza ehető?
Basszus olyan gyengék vagytok, én a romlott kajától egyszer se lettem rosszul, még csak vécére se kellett elmennem.
4 napos pizzáról beszélünk emberek, semmi baja nincs, főként tésztából áll ami akár egy hétig is bírja, vagy még tovább is, egyedül az ananász az ami kidobandó.
A sonka a legkritikusabb rész szerintem, a többi nagyjából ehető lehet. A tésztája vagy bepenészedik, vagy sem. Ha nem, akkor csak kiszárad, sima szárazkenyér lesz, az ehető, kruton néven is árulják.
A sajtnak nem lesz baja szobahőmérsékleten. A paradicsomszósz kiszárad, de nem nagyon romlik meg hűtés nélkül sem. Az ananászban az alkoholtartalom nőhet, ha megbuggyan, de legfeljebb ne ülj utána kocsiba. A sonkából a gépi verzió megromolhat, de ha rendes sonka vagy kolbász van rajta, az elvan hűtés nélkül is napokig.
Egy illatminta és ha nem büdi, akkor ehető.
Mondjuk, én nem enném meg, mert magát a pizzát utálom.
Viszont, vannak főtt kaják, amit szobahőmérsékleten tartok 3-4 napig és csak utána ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!