Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » S. O. S nem lesz bajom a...

S. O. S nem lesz bajom a kitudja hány napos/hetes víztől?

Figyelt kérdés
Ásványvizes üvegbe volt víz, de lehet hogy már szódavízzel utántöltve. Hetekig a táskámban volt, lezárva persze. Még rendesen szénsavas volt. Összetévesztettem és a ma vásárolt víz helyett azt ittam meg... fura szaga volt ott kissé a kupak alatt..gondolok én olyanra hogy ha pl kaja után iszok , rázárom, és hetekkel később ha kis kaja maradvány került az üveg szájára. az megromolhat? ugye nem lesz bajom h ilyen régi vizet ittam?
2017. aug. 10. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Viz nem romlik, max. megpossadhat

akkor viszont olyan undorito ize lesz hogy azt nem innád meg

2017. aug. 10. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Az a víz egyidős a Földdel. Több milliárd éves. Eddig sem volt tőle bajod, most sem lesz.
2017. aug. 10. 23:01
 3/7 Alain Delon ***** válasza:
66%
Esetleg valami egysejtű létforma felszaporodhatott benne, ami vagy ferőző vagy nem.
2017. aug. 10. 23:14
 4/7 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Nem értem mit parázol.
2017. aug. 11. 02:47
 5/7 anonim válasza:
Én is így jártam és most a túlvilágról írok neked.
2017. aug. 11. 02:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy egy ilyne egyszeri vagy ritka esettől megbetegednél.

Ha az ember szájával iszik a palackból, akkor kerül rá cucc, ami igen, megbüdösödik, én sem tudom mi szaporodik el benne, de gusztustalan. És kb. kimoshatatlan. De szerintem túl érzékenynek kéne ahhoz lenni, hogy kiüssön egy ilyen ivás.

2017. aug. 11. 04:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Néha ki kéne takarítani a táskád...

Lehet hogy 2 hónapos szendvics is van az alján

2017. aug. 11. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!