Mekkora egy átlagos rántotthús térfogata?
Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 15:45
1/10 anonim válasza:
Ez még a humor kategóriába is gagyi lenne.
4/10 anonim válasza:
Attol fugg, hogy mekkora a nyomas es homerseklet. Na meg attol, hogy europai vagy afrikai rantott husrol van-e szo.
5/10 anonim válasza:
Amennyi az általa kiszorított víz térfogata.
6/10 anonim válasza:
Pont annyi, mint egy átlagos fakocka térfogata.
7/10 2*Sü válasza:
A hús, liszt, egyebek sűrűsége jó közelítéssel tekinthető azonosnak a víz sűrűségével. Így 1 kg hús nagyjából 1 dm³ (vagy ha úgy tetszik 1 liter, vagy 0,001 m³). 1 kg húsból 8-10 szeletet szoktak vágni, így a nyers hús tömege 10-12 dkg körül van, tehát kb. 0,1-0,12 dm³ a térfogata. Erre jön némi panír, viszont sütés közben veszít a víztartalmából, így a térfogatából is, így a kész hús kb. hasonló térfogatú lehet, mint a nyers hús panír nélkül. Ezek alapján úgy 0,1-0,12 dm³-re (0,1-0,12 literre, 0,0001-0,00012 m³-re) saccolnám.
8/10 anonim válasza:
Egy átlagos rántott hús térfogata, az egy olyan jó tenyérnyi.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!