Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételek ezek? (Török...

Milyen ételek ezek? (Török ételek) (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval voltam törökországban és ott ettem ezeket az ételeket, az 1.képről a bal oldali két henger formályú grízes-mézes állagú omlós desszert neve illetve receptje érdekelne.

A 2. képen az úgynevezett "pöttyös csicseriborsó"(Benekli Leblebi) van, és azt szeretném megtudni, hogy ilyet ilyen formában itthon hol lehet beszerezni? Törökországban a supermarketben vettem ilyen kimérős tálakban volt leblebi,pisztácia,kesudió,mogyoró stb.

A3,.képen a kis kerek kör desszert neve és receptje kéne, aminek mogyoró van a tetején :)

A 4.képen pedig a felcsavart grízes-mézes ízű, omlós rúd neve és receptje kéne még.Erre írták páran hogy cigaretta börek, de az főétel és hús van benne, ebben pedig vmi grízes mézes dolog volt, de hús nem. És ez desszert.

Aki tudja bármelyiket is Légyszi Írjon.:)

1.kép: [link]

2.kép: [link]

3.kép: [link]

4.kép: [link]

2010. aug. 12. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:

3. kép talán: [link]

nem biztos, csak így ránézésre :)

2010. aug. 12. 15:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Neem ez nemaz. :)

A 3.nak már megtaláltam most az imént. :)

De azért köszi :)

Várom a továbbiakat, pls help:D

2010. aug. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!