Mik azok az ételek melyekben bő minőségi tápanyag található és megfizethető az ár? (nem kiegre gondoltam rendes kajára)
Figyelt kérdés
Írnátok párat? Holnap megyek bevásárolni2011. nov. 11. 21:36
1/12 A kérdező kommentje:
Gyúráshoz
2011. nov. 11. 21:36
2/12 anonim válasza:
virágpor :) tök komolyan olvass utánna, és teljesen természetes
3/12 anonim válasza:
Tudtommal a száraz húsok(csirke, pulyka, hal, esetleg száraz marha..) és hozzá az egészséges köret, ami lehet barnarizs, basmati rizs, árpa, köles, hajdina, + zöldségek.. Legalábbis a szálkásító étrend alapjai ilyesmik, de beletartoznak a gabonapelyhek is, a t.kiőrl. kenyerek is..
De várjál, itt egy link, amit olvastam, szerintem itt tudsz keresgélni:
4/12 A kérdező kommentje:
és azt hol lehet kapni?
2011. nov. 11. 22:07
5/12 A kérdező kommentje:
kösszi :) a virágporosnak szólt hogy azt hol lehet kapni
2011. nov. 11. 22:08
6/12 A kérdező kommentje:
kössz a linket :)
2011. nov. 11. 22:11
7/12 anonim válasza:
hát próbálkozz valami méhésznél talán ott a legolcsóbb, ám én a piacon szoktam venni ott általában mindig van valami öreganyó aki árulja a cuccost :) annyira mondjuk nem olcsó de megéri
8/12 anonim válasza:
Jaj, meg lehet, hogy ennek is hasznát veszed: :)
9/12 A kérdező kommentje:
uhhhhhhhhhhh kössziiiiiiiiii
2011. nov. 11. 22:19
10/12 anonim válasza:
Szívesen, remélem hasznát veszed!
(ezeket a linkeket ".Aczél." válaszadó neve alatt olvastam, ha majd fennt lesz és további instrukciókra lenne szükséged, szerintem tőle tudsz majd tanácsokat kérni!:)
Sok sikert! Szia!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!