Miket ettél ma?
Reggeli: 1 szelet vajaskenyér, chilis felvágottal és majonézzel, 1-1 szelet vajas és nutellás fonottkalács, tea
Éjszakás műszak miatt délután 3-ig aludtam, utána "ebédeltem" csak: gombaleves és carbonara tészta (tegnapi maradékok), kávé
Vacsora: palacsinta, kávé (aztán megyek megint éjszakára)
Rakott káposztát és almát.
A nyavalygóknak: ez a kérdés pl tök jó arra hogy a kérdező is, és az erre tévedők is ötleteket merítsenek, ha épp fogalmuk sincs, mit kéne főzni vagy enni a következő napokban. Ha nekem nem szimpi egy kérdés akkor nem kattintok bele, ezzel időt spórolok magamnak, és megkímélem a negatív energiáimtól a többieket 🤷♀️
Reggeli: 1 sajtos hamburger
Ebéd: 3 tányér marha babgulyás füstölt hússal
Vacsora: Még nem fogyasztottam.
27F
Reggelire kapros omlettet. Ebédre egy doboz "magyaros gulyasleves" névre hallgató cuccot - külföldön élek - aminek köze nincs a gulyásleveshez, de én szeretem, főleg ha esős idő van. 😎 A vacsora ázsiai paprikas belszincsikok volt rizzsel.
Ma a reggelim feta sajt kaporral -imádom a kaprot-, ebedre valószínűleg egy szendvics, mert nálunk a vacsora a főétkezés, az pedig kpjoghurtban pácolt csirkemell lesz sultkrumplival
Reggeli tejeskávé vajaskifli felvágott.
Ebédre karalábé főzelék utána mákos guba
Vacsora sajtos-omlett pirítóssal és egy dobozos Kozel.
R: gyümölcsös müzli
E: hagymás bab
U: paradicsom
V: lecsó (lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!