Miket ettél ma?
Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 16:42
3/16 anonim válasza:
Lehet velem van gond, de csak én tartom ezt a kérdést zavaróan ismétlődőnek és semmitmondónak? Téged kajakra az érdekel, hogy számodra idegen emberek mit ettek eddig a mai nap folyamán? Erre csak két lehetséges válasz létezik: ennivalót, vagy semmit. Vagy csak azért tetted fel a kérdést, hogy minél több kérdésed legyen, amit megkövetelnek a szintlépések?
5/16 anonim válasza:
csülökpörköltet csípően, kenyérrel és vegyes savanyúval.
6/16 anonim válasza:
Reggeli:banán, kávé
Ebéd:első házi készítésű tojásos rizs
Uzsi:kefír egy kis müzlivel
Vacsora:fehérjeszelet
7/16 anonim válasza:
Reggel egy rantotta, pohar tejjel es egy almaval, majd zabkasa, zabszelet, paradicsom leves, kacsamell es maj es teperto rizsel, almas suti, 1 liter tej, egy szendvics, foldimogyoro,
Eddig.
Altalaban 10 kor vacsizom vegleg, de addig fogok még enni. Atlagosan 5000 kaloria körül van a napi.
194 cm es 108kg vagyok mielott valaki meglepodne.
8/16 anonim válasza:
R: banán
E: rakott karfiol
U: alma-szilva kompót
V: sajtos tészta
9/16 anonim válasza:
Delig aludtam, utana ettem ket darab csipos kenyerlangost, este meg chilis bab lesz.
10/16 anonim válasza:
Reggeli kakaóscsiga, délben 4 db körte. A vacsora most lesz, lecsó, a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!