Az iskolai menzának rosszabb a minősége, mint amit otthon megfőzünk?
Jelenleg egy iskolai menzáról visszük magunknak az ebédet, és ízre nagyon is finom minden, 2 menü közül lehet választani.
Férjem mindig másnapra viszi, én frissen meg tudom enni.
Ha otthon főznénk akkor sokkal jobb minőségű ételeket tudnánk csinálni?
Persze nem használnánk Bio meg mindenféle különfeles hozzávalókat, hanem a szokásosakat.
Egész biztosan nem főznénk minden egyes nap, hanem több napra előre több féle ételt.
Hétvégén az anyja telefőzi a hűtőt, korábban hétköznap is, tele volt a fagyasztó. Évek óta kérjük, hogy ne főzzön, mert mi is szerettünk volna ezt-azt megcsinálni, de akkor is megfőzte, és utána megsértődött ha nem vittük el. De nem is ezzel van a baj, tök jó volt, hogy mindig volt kaja, hanem az, hogy most én vagyok a rossz, hogy nem főzök, és nem tanultam meg úgy igazán mindent megcsinálni. Persze amikor akartam, az volt mondva, hogy nehogymár hisz tele a hűtő.
Most meg hirtelen a semmiből szarul esik a férjemnek, hogy nem tudok főzni (azt én nem mondanám, hogy egyáltalán nem tudok, sok mindent meg tudnék), és mi az, hogy rendeljük (amúgy egyáltalán nem drága a hely).
na igen, lehet, hogy a kedvesmama manipulációja áll a háttérben. le kell ülni, és megbeszélni.
az is lehet egy alternatíva, hogy hétvégente kettecskén fözögetnek, úgy, hogy maradjon egy-két adag (mélyhűtő!!) a következő hétre, és pár naponta meg hozzák a kaját. így az asszonyka se szakad bele a napi főzésbe, és a férj igénye is ki van elégítve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!