Az iskolai menzának rosszabb a minősége, mint amit otthon megfőzünk?
Jelenleg egy iskolai menzáról visszük magunknak az ebédet, és ízre nagyon is finom minden, 2 menü közül lehet választani.
Férjem mindig másnapra viszi, én frissen meg tudom enni.
Ha otthon főznénk akkor sokkal jobb minőségű ételeket tudnánk csinálni?
Persze nem használnánk Bio meg mindenféle különfeles hozzávalókat, hanem a szokásosakat.
Egész biztosan nem főznénk minden egyes nap, hanem több napra előre több féle ételt.
Menza kérdése.
Gyerekkoromban egy közeli koleszból hordtuk haza az ebédet hétköznaponként (külsősök is befizethettek), nagyon finoman főztek.
Ahova én jártam suliba, ott ehetetlen moslék volt minden.
Erre általánosságban nem lehet válaszolni.
Na igen, az meg a másik. Ráadásul hozzávalók terén is van átmenet az aranyárú bio cucc, és az alcsópolcos pennys termék között.... :)
(1.)
Ezen a menzán meg vannak határozva, hogy mennyi szénhidrát, mennyi só stb. lehet az ételekben. Ugyanúgy főznek elvitelre, mint az éttermek, az ételfutár cégek.
Receptből, netről el tudom készíteni az ételeket, meg majd bele fogok tanulni, ha az elején nem is megy annyira, ezért nem írtam csak, hogy tudok-e főzni.
Hát inkább pont nálunk lenne az, hogy 3-4 napig esszük ugyazt a 2 féle kaját, mert az holt biztos, hogy nem főznénk minden egyes nap.
Ezen a menzán tényleg nagyon változatos a menü, egyáltalán nem ugyanazok mennek körbe. Volt már harcsapaprikás, baconbe göngyölt csirkemell, kentucky csirke, babgulyás, főzelékek, hortobágyi húsos palacsinta, sült csirke variációk stb.
Igazából a férjemre valamiért rájött, hogy mi az, hogy az ő felesége nem főz.
Mondd meg a férjednek, hogy azért, mert nem a középkorban éltek, aztán kész. :D
Ha jó áron jó kaját adnak a menzán, akkor nem értem miért ne lenne jó az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!