Miért nehéz mostanság olyan sertéshúst kapni aminek nincs disznóíze?(kezd olyan lenni söt rosszabb mint a bolti csirke)
Nem de eddig nem volt jellemzö hogy penetránsan erös disznó mellékíze legyen ami valósságal röfög az ember szájában.
Ahhoz tudnám hasonlítani mint a bolti tápos csirke vs házi csirke. A boltival valami nincs rendben van egy erös mellékíze sokszor. A sertéshús most nagyon durván rosszabb minöségü
Most komolyan!
Nem lehet, hogy az ízérzékeléseddel történt valami?
Nem, eddig szerettem és többen a családban is, de ők is panaszkodnak.
Ahhoz tudnám hasonlítani mint a hekk, van amikor 10% eséllyel nincs halíze, de van olyan is amikor annyira kijön a halíz hogy ehetetlen.
A sertés eddig izlett legtöbbször, kivéve ha kandisznóból származott mert az borzalmasan büdös hús, nem lehet eltávolítani a disznó ízt.
Mostanság viszont még a sült oldalasban is érzem a disznó ízt, nagyon kellemetlen mert azelőtt nekem szinte sose jött ki, rendkivül jónak éreztem minden húst.
De már csak akkor tudom élvezni hogyha házi tartásból származik és rendkivül friss mert akkor nem kellemetlen állat íze van hanem egyszerüen ízletes.
Az erősebb állat ízeket mindig is utáltam, juh pl hányinger kategória és most elkezdett erősebben kijönni szinte mindenben ami nekem kellemetlen nagyon.
Bár lehet ennek ellentmondó, de csirkemájat,libamájat nagyon szeretem, viszont ezekből pár hetente 1szer elég.
Fogalmam sincs. Én sosem rajongtam a disznóhúsért, valószínűleg azért mert eddig is disznóhús íze volt. A nyers húsnak például a szagát sem bírom.
Ha a húsoknak ugyanolyan íze lenne, akkor mindenki csirkét venne, mivel az a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!