Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nehéz mostanság olyan...

Miért nehéz mostanság olyan sertéshúst kapni aminek nincs disznóíze?(kezd olyan lenni söt rosszabb mint a bolti csirke)

Figyelt kérdés
Több beszállítótol is borzalmas sertés ízü a hús,meg a boltokban is. Mi történt a sertés hús elöállitasaval hogy ennyire silány. Penetráns sertés íz

2020. máj. 31. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
A sertéshúsnak mégis milyen íze legyen? Hal?
2020. máj. 31. 13:09
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem de eddig nem volt jellemzö hogy penetránsan erös disznó mellékíze legyen ami valósságal röfög az ember szájában.

Ahhoz tudnám hasonlítani mint a bolti tápos csirke vs házi csirke. A boltival valami nincs rendben van egy erös mellékíze sokszor. A sertéshús most nagyon durván rosszabb minöségü

2020. máj. 31. 13:15
 3/10 qkker1 ***** válasza:
77%
Milyen íze legyen szerinted?
2020. máj. 31. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted a sertés ízét, akkor ne sertést egyél. Én mondjuk örülök, ha a húsnak amit veszek olyan íze van, mint kellene.
2020. máj. 31. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak mondom, a rossz minőségű bolti húsok az ízetlenek. Az otthon nevelt disznónak disznó íze van. Ez jelzi a minőséget.
2020. máj. 31. 13:37
 6/10 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Az igazi kecsketejnek is kecske íze van.
2020. máj. 31. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Most komolyan!

Nem lehet, hogy az ízérzékeléseddel történt valami?

2020. máj. 31. 19:06
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem, eddig szerettem és többen a családban is, de ők is panaszkodnak.

Ahhoz tudnám hasonlítani mint a hekk, van amikor 10% eséllyel nincs halíze, de van olyan is amikor annyira kijön a halíz hogy ehetetlen.

A sertés eddig izlett legtöbbször, kivéve ha kandisznóból származott mert az borzalmasan büdös hús, nem lehet eltávolítani a disznó ízt.

Mostanság viszont még a sült oldalasban is érzem a disznó ízt, nagyon kellemetlen mert azelőtt nekem szinte sose jött ki, rendkivül jónak éreztem minden húst.

De már csak akkor tudom élvezni hogyha házi tartásból származik és rendkivül friss mert akkor nem kellemetlen állat íze van hanem egyszerüen ízletes.

Az erősebb állat ízeket mindig is utáltam, juh pl hányinger kategória és most elkezdett erősebben kijönni szinte mindenben ami nekem kellemetlen nagyon.

Bár lehet ennek ellentmondó, de csirkemájat,libamájat nagyon szeretem, viszont ezekből pár hetente 1szer elég.

2020. máj. 31. 19:16
 9/10 anonim válasza:
39%
Az ugye megvan, hogy a sertés és a disznó ugyanaz az állat? :D
2020. máj. 31. 23:08
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

Fogalmam sincs. Én sosem rajongtam a disznóhúsért, valószínűleg azért mert eddig is disznóhús íze volt. A nyers húsnak például a szagát sem bírom.

Ha a húsoknak ugyanolyan íze lenne, akkor mindenki csirkét venne, mivel az a legolcsóbb.

2020. jún. 1. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!