Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy készítitek el a mirelit...

Hogy készítitek el a mirelit zöldségeket és mire jó a fagyasztott eper például?

Figyelt kérdés
Hogy keszítitek az ilyen zöldségkeverékeket hogy finom legyen? Köretként akarom hús mellé. És az ilyen fagyasztott eper például finom lehet ha kienged? Akár cukorral vagy magában

2020. aug. 17. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Fagyasztott epret, málnát sütemények krémjébe szoktam, de pürésítve. Múltkor vegyes bogyósakat vettem, azt magában ettem, jó volt.

Zöldségeket úgy, mintha friss lenne, párolva.

2020. aug. 17. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Fagyasztott eper: finom lesz, de trutyis, löttyedt. Ha túrókrémbe, pudingba ilyesmibe teszed, úgy jó. Magában is finom, csak kanállal kell enni.

Fagyasztott zöldségek: úgy kell vele eljárni, mintha friss lenne. Tehát nem olvasztod ki előre. A párolt zöldség köret attól lesz finom, ha jól van fűszerezve, az nem számít, hogy fagyasztott volt-e a zöldség, legalábbis én nem érzek különbséget.

2020. aug. 17. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még egy: az apróbb fagyasztott epret müzlibe szoktam tenni (mikróban kiolvasztva).
2020. aug. 17. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Eperkrémleves nagyon finom
2020. aug. 17. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én házi koktélba, likőrbe és gyümölcslevesbe szoktam epret tenni, szerintem finom.
2020. aug. 17. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a mirelit zöldséget egy pici vízzel és vajjal szoktam átmelegíteni, aztán fűszerezni.

Fagyasztott gyümölcsökből pedig lehet smootit is csinálni, turmixokat, fagyit, túróval elkeverni, pudingba tenni stb. számtalan lehetőség van.

2020. aug. 17. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!