Hogy készítitek el a mirelit zöldségeket és mire jó a fagyasztott eper például?
Fagyasztott epret, málnát sütemények krémjébe szoktam, de pürésítve. Múltkor vegyes bogyósakat vettem, azt magában ettem, jó volt.
Zöldségeket úgy, mintha friss lenne, párolva.
Fagyasztott eper: finom lesz, de trutyis, löttyedt. Ha túrókrémbe, pudingba ilyesmibe teszed, úgy jó. Magában is finom, csak kanállal kell enni.
Fagyasztott zöldségek: úgy kell vele eljárni, mintha friss lenne. Tehát nem olvasztod ki előre. A párolt zöldség köret attól lesz finom, ha jól van fűszerezve, az nem számít, hogy fagyasztott volt-e a zöldség, legalábbis én nem érzek különbséget.
Én a mirelit zöldséget egy pici vízzel és vajjal szoktam átmelegíteni, aztán fűszerezni.
Fagyasztott gyümölcsökből pedig lehet smootit is csinálni, turmixokat, fagyit, túróval elkeverni, pudingba tenni stb. számtalan lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!