Fagyasztott húsokat, zöldségeket hova tudom eldobni, ha már nem kell nekem?
Több tíz kilógramm fagyasztott hús, zöldség van ami "szükségtelenné" vált.
Kisebb gond volt a fagyasztóládával, és inkább kidobnánk.
Mi az hogy, inkább kidobnátok? Ha még a legolcsóbb hússal is számolok, nagyjából 10 ezer forintot kidobnál az ablakon?
Főzd meg, ajándékozd el, légy kreatív. De nem dobunk ki kaját.
De volt a fagyaszttóval probléma...
bevolt jegesedve, mert rosszul csukták le az ajtót, és bennevan, hogy megromolhatott, ezért kérdezem.
Megromolhatott.
Megromlott? Vagy nem? Ha megromlott igen, dobd ki. Bár igazából, mindegy mit mondok, ahogy látom, már megszületett a döntés, hogy kidobod.
Miért kell azonnal a kukára gondolni???
Add oda valakinek, ha nem romlott meg! Olyannak, aki esetleg nem él jó anyagi körülmények között, sok gyereke van, stb... Szóval: olyannak, aki rászorul!
Egy apró jó cselekedet, ami után az emberben jó érzés tör fel.
Lehet én leszek a fekete bárány, de én is kidobnám. Hogy hova? A kukába, nem abba ami a lakásban van, hanem a kintibe.
Mivel fennáll az esélye, hogy megromlott én nem kockáztatnám sem a családom sem más egészségét. Romlott hús fogyasztásától komoly betegséget is lehet kapni.
Éhező állatok is megennék!
Még akkor is, ha ember már nem fogyasztja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!