Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Fagyasztott húsokat, zöldségek...

Fagyasztott húsokat, zöldségeket hova tudom eldobni, ha már nem kell nekem?

Figyelt kérdés

Több tíz kilógramm fagyasztott hús, zöldség van ami "szükségtelenné" vált.

Kisebb gond volt a fagyasztóládával, és inkább kidobnánk.

2014. dec. 15. 14:59
 1/9 bumbi02 ***** válasza:
83%

Mi az hogy, inkább kidobnátok? Ha még a legolcsóbb hússal is számolok, nagyjából 10 ezer forintot kidobnál az ablakon?

Főzd meg, ajándékozd el, légy kreatív. De nem dobunk ki kaját.

2014. dec. 15. 15:01
 2/9 A kérdező kommentje:

De volt a fagyaszttóval probléma...

bevolt jegesedve, mert rosszul csukták le az ajtót, és bennevan, hogy megromolhatott, ezért kérdezem.

2014. dec. 15. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Hát igen, újgazdag gyomornak hamar megárt az ilyesmi. Gyerekek ezrei meg éheznek. Ugye az a baj, hogy a kukába nem dobhatod, mert valami guberáló megtalálhatja. Égesd el!
2014. dec. 15. 15:16
 4/9 bumbi02 ***** válasza:
55%

Megromolhatott.

Megromlott? Vagy nem? Ha megromlott igen, dobd ki. Bár igazából, mindegy mit mondok, ahogy látom, már megszületett a döntés, hogy kidobod.

2014. dec. 15. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Miért kell azonnal a kukára gondolni???

Add oda valakinek, ha nem romlott meg! Olyannak, aki esetleg nem él jó anyagi körülmények között, sok gyereke van, stb... Szóval: olyannak, aki rászorul!

Egy apró jó cselekedet, ami után az emberben jó érzés tör fel.

2014. dec. 15. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

Lehet én leszek a fekete bárány, de én is kidobnám. Hogy hova? A kukába, nem abba ami a lakásban van, hanem a kintibe.

Mivel fennáll az esélye, hogy megromlott én nem kockáztatnám sem a családom sem más egészségét. Romlott hús fogyasztásától komoly betegséget is lehet kapni.

2014. dec. 15. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

Éhező állatok is megennék!

Még akkor is, ha ember már nem fogyasztja el.

2014. dec. 15. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem olvadtak ki, akkor nincs semmi bajuk. Pont. Egy fagyasztóláda rendkívül lassan olvad le, ráadásul ha még be is volt jegesedve, ahogy írod, akkor volt benne annyira hideg, hogy ne legyen bajuk a dolgoknak.
2014. dec. 15. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Én kiengedném, megszagolnám, és megfőzném. Úgy is érződik rajta, ha megromlott hisz büdös. Ha nincs semmi baja biztos hogy odaadnám valakinek, ha embernek nem is akarod, de egy menhelyen örülnének neki.
2014. dec. 16. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!