A parizer az állat melyik részéből van?
Figyelt kérdés
Olyan érdekes hús, nem tudom hogyan pácolják, de ilyen könnyen vághatót még én sem tudtam készíteni.2010. aug. 4. 20:07
1/14 anonim válasza:
hát szeretnéd tudni...?amit már nem tudnak fel használni,és a maradékot "gyúrják"össze.pl:fül,orr.nyelv stb.
2/14 anonim válasza:
ízfokozók, adalékanyagok, és kb 5-10% állati maradványok bedarálva, fül, szem, körmök, farok, ilyenek
3/14 anonim válasza:
az a baj ezzel, hogy a párizsi olyan finom. rmeélem, kevés húst tartalmaz mert sajnálom az állatokat :( de az orsi sajtos párizsit nagyon szeretem (remélem még messziről se látott tehenet vagy disznót)
4/14 anonim válasza:
Ha nem akarsz megundorodni tőle,-ne akard megtudni! Nem hús, hanem "húspép", amiben a hús a legkevesebb, de a többit tényleg nem akarom elárulni.
5/14 anonim válasza:
szó szerint beledarálják az állatnak még a szempilláját is. ismersöm mondta aki ilyen helyen dolgozott. minden olyat beledarálnak amivel már nem tudnak mitkezdeni, de kidobni nem akarják. ugyanugy mint a virsliben és egyébb ilyen dolgokban.
6/14 anonim válasza:
Olyan, mint a "Mindent bele" téliszalámi: Műszakváltáskor összesöprik az udvart......
7/14 anonim válasza:
Én akkor is szeretem. Ennyi erővel májast se egyetek. Meg egy csomó konzervet. Ja, a sörben is vannak állatok.
10/14 anonim válasza:
20:44 áruld már el milyen állatok vannak a sörben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!