Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen szokatlan kajákat...

Milyen szokatlan kajákat vittetek a suliba? Hogy fogadták a többiek?

Figyelt kérdés
Úgy hetedikes lehettem, amikor már nagyon untam a szokásos szendvicseket, ezért néha bundáskenyeret, szardellakrémes szendvicset, tojásos-mustáros szendvicset vittem, vagy csak simán főtt tojást meg tejet, egyszer grapefruitot, egyszer joghurtot, de folyton cikiztek miatta, hogy fúj, most épp mit eszem. A szardellakrémes kenyeret csak szarnak hívták, és ordítva rohantak körbe az osztályban, hogy szaros kenyeret vittem, a grapefruitomat elvették, és labdáztak vele, a főtt tojásokkal is. Nem mutogattam, de odajöttek, és megkérdezték, mit eszem, én meg megmondtam.

2020. jún. 26. 20:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
95%
Nem én voltam, hanem egy tanítványom: pörkölt, galuskával. Nyelviskolában tanítottam akkoriban, óra közepén szólt, hogy cukros, időre kell ennie, engedem-e. Mondtam hogy persze. Azt hittem, valami kekszet vagy szendvicset fog majszolni. Hát nem. Felállt, kiment a konyha-fülkébe, ahol volt egy mikró is, aztán jött vissza a pörkölt-nokedlivel. Nekem és a csoporttársainek is fura volt, ahogy ott kanalazgatott.
2020. jún. 27. 22:21
 22/24 anonim válasza:
77%
Én sajnos nem vittem semmi szokatlant, pedig szívesen vittem volna, de nekem is mindig ilyen osztálytársak jutottak, mint amilyeneket írtál, ezért nem mertem:/
2020. júl. 2. 13:11
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
egyik osztálytársam mézes kolbászos kenyeret vitt be. Az egész osztály undorral nézte
2020. júl. 2. 18:30
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk mar megszokott, hogy fottkajat, vagy mas cuccot viszunk suliba. En pl. sokszor vittem rantottat, uborkaval meg kenyerrel, volt mar hogy sult krumplit rantott sajttal, de osztalytarsaim is szoktak rizst, hust, egy baratnom extra kajakat szokott, avokado, cukkini meg ilyesmi. Nem szoktuk kinezni egymast, max irigykedni, hogy milyen jo kajaja van a masiknak :D mikro sajna nem volt a terembe, ezert durvabb kajakat nem vittem, mert nekem megmelegites nelkul tuti ment volna a hasam, de szivesen beallitottam volna amugy huslevessel vagy chilisbabbal :D:)
2020. júl. 9. 02:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!