Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen szokatlan kajákat...

Milyen szokatlan kajákat vittetek a suliba? Hogy fogadták a többiek?

Figyelt kérdés
Úgy hetedikes lehettem, amikor már nagyon untam a szokásos szendvicseket, ezért néha bundáskenyeret, szardellakrémes szendvicset, tojásos-mustáros szendvicset vittem, vagy csak simán főtt tojást meg tejet, egyszer grapefruitot, egyszer joghurtot, de folyton cikiztek miatta, hogy fúj, most épp mit eszem. A szardellakrémes kenyeret csak szarnak hívták, és ordítva rohantak körbe az osztályban, hogy szaros kenyeret vittem, a grapefruitomat elvették, és labdáztak vele, a főtt tojásokkal is. Nem mutogattam, de odajöttek, és megkérdezték, mit eszem, én meg megmondtam.

2020. jún. 26. 20:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%

Melegszendvicseket szoktunk sütni. Reggel, délben meg este.

Egy idő után annyira rákapott mindenki, hogy egyszerre 7-8db volt a sütőben. Aztán az a g€¢i büfés szólt az igazgatónak, mert nem ment úgy a bolt.

2020. jún. 26. 20:50
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem kinevettek amikor szójatejet vittem inni 3.ban :(

7.ben érdekesnek találták a zabkását és kérdezték többen, hogyan kell készíteni. :)

2020. jún. 26. 21:41
 3/24 anonim ***** válasza:
69%
én egy pékségben szoktam venni sajtos pogácsát vagy sajtos perecet
2020. jún. 26. 21:44
 4/24 anonim ***** válasza:
84%
Rántottát, konzerves halat, gyümölcsöt, péksütit, ezeken kívül különböző szendvicseket szoktam vinni suliba. Italnak vizet vagy teát, ritkán cukros üdítőt. Kávét meg a suliban szoktam venni.
2020. jún. 26. 21:54
 5/24 anonim ***** válasza:
96%
Egyszer télen vittem be egy doboz fagyit, amit az ablakban tároltam, hogy meg ne olvadjon.
2020. jún. 26. 23:04
 6/24 A kérdező kommentje:
Harmadik, nem az volt a kérdés, hogy mit szoktál, hanem mit szoktál, ami szokatlan vagy furcsa. A sajtos pogácsáért nem bámulnának meg.
2020. jún. 26. 23:05
 7/24 anonim ***** válasza:
81%

ja bocs nem nagyon olvatam el a kérdést.

a legfurcsább az volt mikor gumicukrot vittem be és adni kelett az egész osztálynak

2020. jún. 26. 23:09
 8/24 A kérdező kommentje:
Jaj, ezt ismerem. Amikor megnyílt a büfé, mindenki sietett venni mindenféle nyalánkságot, én egyszer vettem egy nagy zacskó chipset, amit a többiek azonnal megrohamoztak, és nekem semmi sem jutott.
2020. jún. 26. 23:16
 9/24 anonim ***** válasza:
69%
Hányadikos vagy? Elég gyerekesek
2020. jún. 26. 23:27
 10/24 A kérdező kommentje:
Előző, ezek az esetek általános iskolás koromban történtek, 12-14 évesek voltunk.
2020. jún. 27. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!