Melegszendvics sütő, két kenyér közé egy tojás? Ti milyen, szokatlan melegszendvicseket szoktatok csinálni?
Nagyon finom én szeretem, de csak jól megsutve. Ezen kívül szoktam olyat is, hogy fokhagymát, vöröshagymát és paradicsomot leturmixolok(ha van répa, paprika, zeller az is mehet bele) , azzal kenem meg, ananászt is ha van itthon rakok közé, vagy gombát
De amit a legjobban imádok, az a nutellas melegszendvics, kicsi vajjal kenem meg az egyik felét, másikat nutellaval, rohadt jó
Tojással én inkább tojásos kenyeret szoktam csinálni, serpenyőbe beleütök egy tojást, ráteszek egy szelet kenyeret, ha a tojás kb átsült megfordítom hogy a kenyér is megpiruljon, így biztos nem ázik el nagyon a kenyér és megsül rendesen a tojás.
Melegszendvicsbe a szokásos sajt és sonka mellé almát szoktam tenni, szoktam variálni a sajtot, ha van otthon brie, márványsajt vagy hasonló karakteresebb sajt, kentem már meg mustárral a sonka alatt, illetve sonka helyett tettem bele egyszer maradék milánói szószt, az is finom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!