Milyen szokatlan kajákat vittetek a suliba? Hogy fogadták a többiek?
Én vittem mindenfélét, folyton belebámultak a dobozkámba, megkérdezék, hogy miaaaaz?? stb., direkt nem vittem szagosat. Utálom az ilyet, alapból nem szeretem, ha néznek, miközben eszem.. (nem tudom, miért).
Amiket vittem(ebédre/tízóraira):
-tészta gombával és padlizsánnnal
-zabkása (ugye milyem fura..?)
-kuszkusz/bulgur + csirkemell
-smoothie
-cottage cheese
-sajt + pufirizs
-zöldségfasírt
-cékla
-chia puding
-kókuszos mousse
-saláta + olívabogyó
-sós zabkása
-növényi joghurt
-kelbimbó
Stb.
Szerintem ezekben nincs semmi különös, tele van a hócipőm a szendvicsekkel..
Tejeskávét befőttesüvegben.
Itt igazából a befőttesüveg miatt néztek hülyének :D
Én már nagyon untam a szendvicseket, ezért elkezdtem főttkaját vinni. Bármit, amit anyukám főzött, vagy én csináltam magamnak valamit, babfőzeléktől kezdve a kukoricasalátáig, de vittem már krumplipürét rántott csirkemellel és rántott hagymakarikával. Szépen meg szoktam teríteni :D Először furcsállták a többiek, de aztán megjegyezték, hogy milyen jó kajákat hozok, és mások is elkezdtek főttételt hozni.
De vittem már kávét is termoszban, mikor nyolc órám volt és nem akartam elaludni.
Ha jól emlékszem általánosban:
Fokhagymás tejfölös sajtos pirítós, először mindenki kemény hasmenést jósolt(nem lett) :D
Egész 6,5 kilós dinnye 5-óra alatt megettem, érdekes módon alig-alig kértek belőle pedig jó édes volt.
Szaksuliban halkonzerv, brindza, camembert, (durván büdös fajta volt, előre nem sejtettem csak kibontáskor), meg konzerves kaják ból szinte minden,itt is volt dinnye havi 1x TÉLEN IS :D bár csak a fele jutott nekem kb :D
Van egy spanyol uditomarka: 'PICSA' [link]
Nagy rohoges volt az altalanosban amikor bevittem es a pad alatt kuncogva mutogattam a tobbieknek.
Tanar megkerdezte, hogy mivel foglalkozom a pad alatt ... en meg csak annyit mondtam picsaval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!