Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen szokatlan kajákat...

Milyen szokatlan kajákat vittetek a suliba? Hogy fogadták a többiek?

Figyelt kérdés
Úgy hetedikes lehettem, amikor már nagyon untam a szokásos szendvicseket, ezért néha bundáskenyeret, szardellakrémes szendvicset, tojásos-mustáros szendvicset vittem, vagy csak simán főtt tojást meg tejet, egyszer grapefruitot, egyszer joghurtot, de folyton cikiztek miatta, hogy fúj, most épp mit eszem. A szardellakrémes kenyeret csak szarnak hívták, és ordítva rohantak körbe az osztályban, hogy szaros kenyeret vittem, a grapefruitomat elvették, és labdáztak vele, a főtt tojásokkal is. Nem mutogattam, de odajöttek, és megkérdezték, mit eszem, én meg megmondtam.

2020. jún. 26. 20:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
Hát nem csodálom mert ezek szagos kaját pl tojás, vagy a szardellás szendvics.
2020. jún. 27. 00:14
 12/24 anonim válasza:
87%
Én szerettem kiskoromban az olyan szendvicset, amiben csak sajt és ketchup volt. Ez messziről nem volt feltűnő, úgyhogy senki nem bántott miatta, de mindenki hülyének nézett miatta
2020. jún. 27. 00:21
 13/24 Tabbouleh ***** válasza:
90%

Én vittem mindenfélét, folyton belebámultak a dobozkámba, megkérdezék, hogy miaaaaz?? stb., direkt nem vittem szagosat. Utálom az ilyet, alapból nem szeretem, ha néznek, miközben eszem.. (nem tudom, miért).

Amiket vittem(ebédre/tízóraira):

-tészta gombával és padlizsánnnal

-zabkása (ugye milyem fura..?)

-kuszkusz/bulgur + csirkemell

-smoothie

-cottage cheese

-sajt + pufirizs

-zöldségfasírt

-cékla

-chia puding

-kókuszos mousse

-saláta + olívabogyó

-sós zabkása

-növényi joghurt

-kelbimbó

Stb.

Szerintem ezekben nincs semmi különös, tele van a hócipőm a szendvicsekkel..

2020. jún. 27. 00:33
 14/24 anonim ***** válasza:
34%
Suli előtt bementem mekibe és vettem egy bigmac menüt meg pár sajtburgert. Órán meg elkezdtem enni, de a tanárnak nem volt gond (jófej laza tanár volt) először furán néztek a többiek hogy pont mekis kaját eszek, de aztán rászoktunk. Egy idő után már tesi óra helyett (már amikor nem volt tanár) kimentünk kocsival Burger Kingbe és vittük be órára a whopper menüket. Szerencsére az egész suliban jófej tanárok vannak, így nem zavarta őket
2020. jún. 27. 00:39
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Egy kis fazék csilisbabot. Mindenkinek ízlett. :D
2020. jún. 27. 00:39
 16/24 anonim ***** válasza:
83%

Tejeskávét befőttesüvegben.

Itt igazából a befőttesüveg miatt néztek hülyének :D

2020. jún. 27. 02:33
 17/24 anonim ***** válasza:
89%

Én már nagyon untam a szendvicseket, ezért elkezdtem főttkaját vinni. Bármit, amit anyukám főzött, vagy én csináltam magamnak valamit, babfőzeléktől kezdve a kukoricasalátáig, de vittem már krumplipürét rántott csirkemellel és rántott hagymakarikával. Szépen meg szoktam teríteni :D Először furcsállták a többiek, de aztán megjegyezték, hogy milyen jó kajákat hozok, és mások is elkezdtek főttételt hozni.

De vittem már kávét is termoszban, mikor nyolc órám volt és nem akartam elaludni.

2020. jún. 27. 07:04
 18/24 anonim ***** válasza:
84%

Ha jól emlékszem általánosban:

Fokhagymás tejfölös sajtos pirítós, először mindenki kemény hasmenést jósolt(nem lett) :D

Egész 6,5 kilós dinnye 5-óra alatt megettem, érdekes módon alig-alig kértek belőle pedig jó édes volt.

Szaksuliban halkonzerv, brindza, camembert, (durván büdös fajta volt, előre nem sejtettem csak kibontáskor), meg konzerves kaják ból szinte minden,itt is volt dinnye havi 1x TÉLEN IS :D bár csak a fele jutott nekem kb :D

2020. jún. 27. 08:12
 19/24 A kérdező kommentje:
#11, más szalámis meg kolbászos szendvicset vitt, az szerinted nem szagos? Volt, aki matekórán kezdte enni, mert azt hitte, hogy a hátsó sorba nem lát el a tanár.
2020. jún. 27. 09:14
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

Van egy spanyol uditomarka: 'PICSA' [link]

Nagy rohoges volt az altalanosban amikor bevittem es a pad alatt kuncogva mutogattam a tobbieknek.

Tanar megkerdezte, hogy mivel foglalkozom a pad alatt ... en meg csak annyit mondtam picsaval :)

2020. jún. 27. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!