Miért közellenség a fehér liszt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 16:08
2/7 anonim válasza:
Valóban divat lett, de igazából ennek a "mozgalomnak" normális okai vannak legalább. A fehér liszt előállítása során olyan folyamatok zajlanak, amik miatt egészségtelenebb mint a többi fajta, és rengetek tápanyagot "kiszednek" belőle, ami a barna, tönkölybe stb. van.
Én ennek ellenére is eszek fehér lisztből készült ételeket, de az aki szeretne teljesen egészségesen élni, annak ott a többi opció. Szerintem aki szereti, az hadd egye azt amit szeretne. Bár gondolom neked főleg azzal van a bajod, hogy ha mondja valaki, hogy "juj te fehérlisztet raksz ebbe?" stb...
3/7 anonim válasza:
Mert divat szidni mindig valamilyen ételt, most éppen a fehér liszt az. Régen a hús volt a tilos, aztán jött a cukor, sőt újabb jön a ne egyél kukoricát, burgonyát, rizst. De gyümölcsöt se egyél reggel. Meg este sem se.
5/7 anonim válasza:
Nem közelenség fehér liszt a többség szerint .
6/7 anonim válasza:
Én még nem vettem észre, hogy a boltokon ragadnának a készletek... szóval van egy picike hisztiző csoport a többiek meg használjk vígan.
7/7 anonim válasza:
Eredetileg azért tisztították meg a héjától a magot, mert azon gombák és más betegséget okozó dolgok lehettek. Mostanra ezeket nagyából kiöltük. De ez olyan mint a görögjoghurt, egy jó marketingfogás, amivel a kevesebb munkával és pénzzel, többet tudnak keresni. Ehez kellett egy ilyen divathullám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!