1-2000 forint / nap / fő? Ezek minek kamuznak?
Tele van a nemlétező tököm, hogy sokan mai napig lenyomják ezt a "Én napi 1-2000 forintból kajálok." kamu dumát.
Komolyan, hogy a fenébe lehetne manapság ennyiből kijönni?
Mikor egy tej 300+, egy zsömi 20+, ...
És most nem a napi 3 alma, meg az "Egyél üres rizst napi 2X, oszt' elég az." válaszokra gondolok.
És persze nyilván való, hogy nem is lazacra, meg osztrigára.
Én speciel öngyilkos lennék, ha a 4 tagú családomnak (2 felnőtt+ 2 kamasz gyerek) napi 4-8eFt lenne a havi kajaszükséglete!
Nem írom le, hogy rendszeres főzéssel mennyiből hozom ki a kaját, mert nincs kedvem senkivel vitatkozni, de megsúgom, hogy a töredékéből....és 4 emberre!
Én szívesen fogadok néhány ötletet :) mert én még úgy vagyok öngyilkos, hogy "jobban be kéne osztani, kevesebbet költeni a kajára"
Szeretek jókat enni, nasizni 🤷♀️
Kedves 63-as!
Egyszer valakinek egy hasonló kérdésére leírtam egy heti vagy 2 heti étrendünket, napi felsorolással, árakkal.
Nem volt kis munka. Az előbb már futólag meg akartam keresni, de nem volt hozzá türelmem.
Viszont megígérem, hogy holnap kicsit tüzetesebben nekiállok a kedvedért és idemásolom.
Kedves 63-as, ahogy ígértem, megkerestem neked azt a kérdést és a ráadott válaszaimat.
Itt a kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
Az 1, 6, 7, 11, 13, 14 válaszok az enyémek, megtalálod köztük a menünket is.
#66 #67
Mindkettőtöknek nagyon szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!