Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kifogytam mindenből, hova...

Kifogytam mindenből, hova tudok fordulni segítségért?

Figyelt kérdés

Kissé félve írom ki a kérdést, de talán kapok választ.

A járvány miatt sajnos nincs munkahelyem.

Eddig éltem a tartalékaimból, de most vége.

Van itthon margarin, olaj meg citromlé.

Meg 1 tojás.

Ezekből mit tudnék összerakni, hogy egxek még valamit?

Van a mobiltelefonom azon gondolkoztam, hogy eladom valahogy hátha abból kihúznék még pár napot.

Miskolcon lakok, esetleg itt hova fordulhatnék segítségért?

Munkám elvileg lesz, jövőhéten kezdek majd. Bár nem tudom lehet e majd ott előleget kérni.

Köszönöm ha szakítasz időt a válaszra.

24l

2020. máj. 1. 00:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahol élsz, ott a helyi önkormányzattól kérj rendkívüli segélyt. Ennyi alapanyagból nem sok mindent lehet kihozni sajnos. Kenyered sincs? Vagy liszted? Akkor tudnál sütni kenyeret. Nem tudsz valakitől kölcsön kérni? Ismerősök, barátok, rokonok nincsenek? Szüleid?
2020. máj. 1. 00:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem rég költöztem ide. Senkit sem ismerek.

Nincs senkim sajnos. De ez hosszú lenne..

Sajnos nincs se liszt se kenyér. :(

Holnap megpróbálok valamit.

2020. máj. 1. 01:58
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Miért akk kezdesz kutat ásni ha szomjas vagy? Nem volt teljesen egyértelmű ez a helyzet már 1-2 héttel ezelőtt? #éljamának #azthát
2020. máj. 1. 07:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Telefon eladása butaság lenne részedről. Ha segítség kell azon tudsz hívni bárkit. Pl a hivatalt. Népkonyha felétek esetleg nincs? Ott minden nap osztanak étetlt. Krízis segélyt is lehet igényelni. Telefonon lehet tájékozodni.
2020. máj. 1. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt azert en sem ertem teljesen.

Tudtad, hogy mennyi penzed van meg es hogy az mennyire lesz eleg.

Mivel mondtad, hogy jovoheten kezdodik a munkad, ezert akkor ilyen teren nincs baj. Addig vagy kolcson kernek csaladtagtol/barattol, vagy elelmiszert kernek segitsegul toluk, esetleg segelyert folyamodnek az onkormanyzatnal.

2020. máj. 1. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Úgy tudom, hogy a munkaügyi központnál lehet intézni 3 hónap munkanélküli segélyt.

De az élet nem állt meg, lehet menni takarítani, gyerekre vigyázni, árut feltölteni, még Miskolcon is.

Nem akkor kellene kapkodni, amikor már csak citromlé van otthon!

Addig is menj el vért adni és az első fizetésig keress hétvégi alkalmi munkát!

2020. máj. 1. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Plazmaadás, az azonnal fizet

Élelmiszerbankot is felhívhatod

2020. máj. 1. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Plazmat csak ugy adhatsz ha elotte adtal vert. Szoval elobb veradas, utana palzma.

Ez jo otlet.

Keress rajuk neten, hivd fel oket, vagy menj el szemelyesen es tajekoztatnak.

Teljesen veszelytelen es fajdalommentes eljaras. Elso alkalommal 6000-8000t is kaphatsz. Aztan mehetsz havonta nehanyszor. Jo kis kiegeszites es segitezs is.

2020. máj. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!