Kifogytam mindenből, hova tudok fordulni segítségért?
Kissé félve írom ki a kérdést, de talán kapok választ.
A járvány miatt sajnos nincs munkahelyem.
Eddig éltem a tartalékaimból, de most vége.
Van itthon margarin, olaj meg citromlé.
Meg 1 tojás.
Ezekből mit tudnék összerakni, hogy egxek még valamit?
Van a mobiltelefonom azon gondolkoztam, hogy eladom valahogy hátha abból kihúznék még pár napot.
Miskolcon lakok, esetleg itt hova fordulhatnék segítségért?
Munkám elvileg lesz, jövőhéten kezdek majd. Bár nem tudom lehet e majd ott előleget kérni.
Köszönöm ha szakítasz időt a válaszra.
24l
Nem rég költöztem ide. Senkit sem ismerek.
Nincs senkim sajnos. De ez hosszú lenne..
Sajnos nincs se liszt se kenyér. :(
Holnap megpróbálok valamit.
Na ezt azert en sem ertem teljesen.
Tudtad, hogy mennyi penzed van meg es hogy az mennyire lesz eleg.
Mivel mondtad, hogy jovoheten kezdodik a munkad, ezert akkor ilyen teren nincs baj. Addig vagy kolcson kernek csaladtagtol/barattol, vagy elelmiszert kernek segitsegul toluk, esetleg segelyert folyamodnek az onkormanyzatnal.
Úgy tudom, hogy a munkaügyi központnál lehet intézni 3 hónap munkanélküli segélyt.
De az élet nem állt meg, lehet menni takarítani, gyerekre vigyázni, árut feltölteni, még Miskolcon is.
Nem akkor kellene kapkodni, amikor már csak citromlé van otthon!
Addig is menj el vért adni és az első fizetésig keress hétvégi alkalmi munkát!
Plazmaadás, az azonnal fizet
Élelmiszerbankot is felhívhatod
Plazmat csak ugy adhatsz ha elotte adtal vert. Szoval elobb veradas, utana palzma.
Ez jo otlet.
Keress rajuk neten, hivd fel oket, vagy menj el szemelyesen es tajekoztatnak.
Teljesen veszelytelen es fajdalommentes eljaras. Elso alkalommal 6000-8000t is kaphatsz. Aztan mehetsz havonta nehanyszor. Jo kis kiegeszites es segitezs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!