Van olyan réteg, embertípus aki szigorúan legolcsóbbat vesz mindenből, vagy inkább spórolnak egyik-másik terméken?
Akinek nincs valasztasa, az nem tud kicsivel jobbat sem venni.
Hány olyan kérdés van itt is, hogy 2-300 forintja van naponta kajára.
Szerinted az 150 forintos kenyeret vesz vagy 220 forintosat?
Persze hogy van. Egyébként ez nem csak emberfajtán múlik, sajnos van olyan, hogy a szükség rávisz, azt veszi az ember amire telik és van hogy mindenből csak a legolcsóbb jut. Mi a párommal például az utóbbi pár hónapban így éltünk ugyanis a külön költözés iskola mellett nem túl könnyű így muszáj volt meghúzni magunkat.
Amúgy én is próbálom mindig az olcsóbbat venni de inkább mindig az ár-érték arányt tartom szem előtt ez is egyfajta takarékosság végülis. Butaság csak a márkájáért megvenni valamit holott jóval olcsóbban is hozzájuthatsz ugyanolyan minőségű dologhoz. Viszont ugyanolyan butaság az olcsóbbat megvenni holott meglehet ha valamiből megveszem a drágábbat strapabíróbb tehát nem kell újra vennem, míg a gagyibbat többször is megveszem még meglehet drágábban jövök ki, gyakran ebbe a hibába esnek bele a spórolós emberek.
De mit nem fogsz fel azon, hogy NINCS miből rááldozzon?!
Nekem is volt másfél évem, mikor kerestem 60 ezret, ebből 45 volt a rezsi, főleg télen, és oldjam meg 15-20-ból a havi kajámat.
Az napi lebontásban nincs ezer forint sem, és akkor mit csináljak?
Fagyjak meg télen, hogy legyen "jobb minőségű" kenyér, pl?
Örülj neki, hogy te nem vagy ilyen helyzetben, de sokan örülnek, ha utolsó héten vajas kenyérre telik, nem még minőségibb cuccra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!