Nektek melyik tea jön be pickwik lipton vagy saga? Nekem a pickwik, igazából annyira elüt az íze a másik kettötől h egy lapon sem említeném őket, de ez az én véleményem, am az epres meg a citromos a kedvencem a pickwikből, na ti hogy vagytok ezzel?
Nekem is a Pickwick teák, nagyon jók! Az epres, citromos, barackos, stb... lényegében mindegyik ízlik nekem!
A Lipton is nagyon jó!
A Saga teát még csak egyszer ittam, de az is ízlett!
Kérdező, mintha én írtam volna! :)
Én is nagyon szeretem a Lidl-s Siti teát. Mindig azt szoktam ott venni! A zöldteásat, barackosat, citromosat.
A Nesteás innivaló is nagyon finom! :)
De ahhoz képest, hogy ez a Siti nem egy nagy márka, meg olcsó is, de ez a legjobb az ilyen fajta teák közül!
Én is nagyon szeretem a teákat!
Még ami nagyon finom Pickwick tea az a meggyes-joghurtos! :)
Egyet értek a siti tea tényleg finom
ami még finom az a lipton szerintem a pickwick nem vettekedhet a liptonnal a.pickwick egy undi olcsó cukros iztelen szemétbe való f***ság.
a lipton egyébként nem rossz csak profin kell izesiteni ennyi!!!!!
Lázár Zsolt voltam csak az unoka tesom nevét használom aki elismerte hogy a lipton finomabb
Én egy 3 éve ittam pickwicket valami elképesztő szar egy ocska szemét.
Én igazábol 1 éve kiprboltám a liptont és isteni volt ősszintén ami még izlett az a Novak tea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!