Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tudnék reggelire enni?

Mit tudnék reggelire enni?

Figyelt kérdés

Az utobbi két hétbe nem ettem pékárut. Csak egy szendvicset nap közben. És szerintem rmiatt, már nem is voltam felfújódva.

Mit tudnék enni, ami nem tejtermék, vagy pékáru?

2020. febr. 21. 06:00
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Vízben fött zabkása, gyümölccsel a tetején, fahéjjal megszórva? Ha nem diétázol akkor csurgass rá mézet, ha diétázol akkor méz felejtös. Èn ezt szoktam, ha már unom a joghurtot.
2020. febr. 21. 06:34
 2/4 anonim ***** válasza:
97%
Ha szereted a szója tejet, gabonapehellyel nagyon finom.
2020. febr. 21. 08:15
 3/4 anonim ***** válasza:
28%
Gofri, palacsinta, zabkása, gyümölcsök, kekszek, (francia) pirítós, virsli, bundás kenyér.
2020. febr. 21. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:

rántotta/tükörtojás is jó lehet, illetve az angol sült babot is ajánlom kipróbálásra, ha sós párti vagy, de szoktam különböző főzelékeket és leveseket is enni reggel.

A kenyeret kiválthatod puffasztott rizzsel vagy korpás keksszel, tortilla is jó ötlet, ha nem fehérlisztből van (otthon is tudsz egyszerűen készíteni), én polentát is szívesen eszem néha.

Turmix is van akinek bejön, illetve rizst/kuszkuszt/hajdinát/quinoát/kölest is lehet enni bármikor, némi szósszal, fűszerrel feldobva.

A feketekenyeret érdemes lehet kipróbálnod, egy csomó fajta konkrétan magvakból áll (tudom-tudom, olaj, de nagyon egészséges) és elég laktató, nem kell belőle sok.

Falafelt, vagy egyéb (zöldség)fasírtokat is ki lehet próbálni.

Bármiféle gyümölcs vagy zöldség is jól jöhet, akár egy salátaként, de tudom, hogy ezek nincsenek mindig kéznél. Én mostanában néha kizárólag reszelt répát eszem reggelire, valahogy jólesik.

2020. márc. 8. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!