Szoktatok reggelire főtt ételt enni? Nem néznek rátok furcsán?
Én néha szoktam, ha van egy-két napos maradék, miért dobnám ki. Néha már unalmas minden reggel ugyanazt enni, szendvics vagy müzli. Inkább megeszem reggelire. Van, hogy a munkahelyemre viszem kis dobozban (korán kezdünk, a többség ott reggelizik), hát furán néznek rám.
De az is van, hogy viszek főtt kaját ebédre, és abból eszek reggelire is egy kisebb adagot.
Nálatok előfordul?
Szoktam.
Ami miatt furcsán néznek, az nem azért van, mert főtt ételt eszek reggelire, hanem az, hogy hidegen eszem.
Nagyon szeretem hidegen a töltött káposztát, bármilyen pörköltet megeszek, egyedül a birkát nem, mert a hideg faggyú nem esik jól.
elküldtem korábban bocsi.
szóval 10-12 közt keltem az is nehezen ment. Örültem, hogy csak meg kell melegíteni az otthonról vitt kosztot és mehettem is órára. Napközben ettem szendvicset,péksütit, este meg akár főztem is valami egyszerűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!