Nekem kevés,bár nem vagyunk egyformák.Óvatosan,mert sokan nem értik a kalóriaszámolás lènyegét.Én eszek mellé teljes kiörlésű kenyeret,tejeskávét édesítővel,ebédre normális megreformált ételt,és 15 óra után csak fehérje,zöldség.Én az update életmódot követem,de a kalóriabázisba is beírom a dolgokat.Napi 1200-1500kcal mellett,30-40 perc mozgással lement már 3 kiló,2 hét alatt.
2015. szept. 8. 08:02
3/14 anonim válasza:
Az kimaradt,hogy én is 160cm vagyok,és 65-ről indultam :)
2015. szept. 8. 08:04
4/14 anonim válasza:
Nekem ez rengeteg lenne.
3 db tojást semmilyen formában sem tudok megenni. 2-től totál tele vagyok. És én nem is diétázom.
2015. szept. 8. 09:18
5/14 anonim válasza:
eed csirkemell, salata
vacsi zsirszegeny turo edesitovel
2015. szept. 8. 10:57
6/14 anonim válasza:
hogy birsz ennyit enni? :O en reggelire megeszek egy tojast paradicsommal, utana egy fel banant es feketekavet, es ez tart ki ebedig. es akkor nem fogyozok meg csak tartom a sulyom...amugy ha nem tolsz szenhidratot, akkor meg akar mukodhet is. de ez iszonyat mennyiseg, sztem csokkentened kene felere legalabb
2015. szept. 8. 11:08
7/14 anonim válasza:
Hagyjátok már, ő tudja, mennyivel lakik jól.
Kérdező, ez remek reggeli :) S teljesen mellékes, hogy én sosem reggelizek, viszont 5 tojással sem lakom jól :D Ez a Te reggelid, nem az enyém, vonzó összetétellel, tápanyagtartalommal.
A hús és hajdina jól hangzik :)
2015. szept. 8. 12:52
8/14 anonim válasza:
#6: Kb. 300 kcal (nem számoltam ki, amúgy sem egyformák a tojások) iszonyatos mennyiség egy étkezésre a háromból? Nos, ezt sokan nem gondolnák így... Én 1000 kcal alatt neki se állok enni, s önmagában ezzel sincs semmi baj fogyáskor...
2015. szept. 8. 12:54
9/14 anonim válasza:
8: Nem a kalória sok, hanem a telítettség érzet.
Aki túlsúlyos annak "ki van tágulva" a gyomra és több étellel lakik jól. Szerintem az adagok is fontosak, hogy hozzászokjon a normál adagokhoz és ne csak az óriási mennyiségekkel lakjon jól.
2015. szept. 8. 13:59
10/14 A kérdező kommentje:
Tudom kicsit sok mennyiségre, igyekszem rajta dolgozni és aprólékosan egyre kevesebb mennyiséget enni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!