Szoktatok reggelire főtt ételt enni? Nem néznek rátok furcsán?
Figyelt kérdés
Én néha szoktam, ha van egy-két napos maradék, miért dobnám ki. Néha már unalmas minden reggel ugyanazt enni, szendvics vagy müzli. Inkább megeszem reggelire. Van, hogy a munkahelyemre viszem kis dobozban (korán kezdünk, a többség ott reggelizik), hát furán néznek rám.
De az is van, hogy viszek főtt kaját ebédre, és abból eszek reggelire is egy kisebb adagot.
Nálatok előfordul?
2019. júl. 17. 08:09
11/12 anonim válasza:
Nem.
Szívem szerint semmit nem ennék reggel, nagyon-nagyon nem kívánom, de ha nem erőltetek magamba egy müzliszeletet vagy valamit, akkor fáj a gyomrom. Főtt étel szerintem sugárban jönne vissza. :D
Ebédre vagy vacsira viszont zokszó nélkül megeszem a maradékot.
12/12 anonim válasza:
Én néha lecsót eszek reggel,szerintem nincs vele gond ha reggelire főtt ételt eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!