Hogyan szerethetném meg a kocsonyát?
Tudom, tudom. Furcsa kérdés. Mindig úgy megkívánom, mert olyan jóízűen eszik a többiek a családban, de amikor próbálok nekiállni egy tányér kocsonyának, mindig kudarc a vége. :D Annyira szeretném szeretni, de nem megy.
Igazság szerint nekem az teszi émelyítővé, hogy van valami plusz íz benne, ami a húslevesben nincs. Az állagával nem lenne bajom.
Lehet főzni úgy kocsonyát, hogy az az erőteljes fura íz ne legyen benne? Bár gondolom az pont a zselésítő alapanyagok íze benne.
21/F
Hát pedig az igazi kocsonyában egy deka zselésítő por sincs. Talán a családod túl fokhagymásan szereti. Másra nem tudok gondolni. Vagy van a körömnek, csülöknek, fülnek egy jellegzetes íze, abból nem nagyon szoktak húslevest főzni. Szerintem azzal van a gondod íz szempontjából.
Amúgy ha valamit nem szeretsz, akkor miért akarod megszeretni? Ez nem úgy működik.:) Írok egy példát. Tök jóízűen eszi a családom nyáron a kockákra vágott behűtött sárgadinnyét, szépen megdíszítve. Mindig megkívánom, mert tök jól néz ki. Csakhogy az ízével engem ki lehetne kergetni a világból. Nem is akarom megszeretni. Érted gondolom a hasonlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!