Mamik ti készítettek előre fagyasztott fél kész/kész ételt szülés utánra? Mit?
Hogy oldottátok meg az első nehezebb napokat?
Sajnos nem lesz segítségem szülés után, a párom két bal kezes a konyhában és gondoltam főzök előre és lefagyasztom. Milyen ételeket ajánlotok?
Távol álljon tőlem a vitába keveredés,de domestos,mint fertőtlenítő a konyhában?!
Igazából a lakás más területén is csak ritkán ajánlott használni,ugyanis száradás után porként belélegezzük.én is használom néha,de nem a konyhapulton,pláne nem minden főzéskor...
Én még munka után is főzök 2.5 éves mellett mikor mire van időm. Holnapra egy guszta virslis tésztát gondoltam ki igen kinek mire van igénye virsli? Fúj.
No mindegy. Felrakom a vizet főni, mire felforr a víz és megfő a tészta addig felkockázom a hagymát, odarakom dinsztelni, felkockázom a virslit mehet rá szintén pirítom és a tejszínnel felöntöm rottyanásig főzöm bele a reszelt sajt. Elzárom a gázt, leszűröm a tésztát és kész. 15 perc párhuzamosan egymás mellett a köret meg a főétel. A mosogatás? Az legyen 10 perc. Mert el kell mosogatni a vágódeszkát, a kést, a lábost és a serpenyőt, a 3 tányért. 25 perc cakompúder amit a konyhában kell tölteni. Kedden borsófőzelék lesz ehhez olajon a borsót átpirítom, felöntöm vízzel és készítek habarást rá tükörtojás és jóccakát. Mosogatnivaló? Egy edény, egy serpenyő, 3 tányér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!