Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mamik ti készítettek előre...

Mamik ti készítettek előre fagyasztott fél kész/kész ételt szülés utánra? Mit?

Figyelt kérdés

Hogy oldottátok meg az első nehezebb napokat?

Sajnos nem lesz segítségem szülés után, a párom két bal kezes a konyhában és gondoltam főzök előre és lefagyasztom. Milyen ételeket ajánlotok?

2019. szept. 27. 12:43
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Tényleg nagy vihart kavart a kérdés 🙊 minden esetre köszi a sok választ.
2019. szept. 28. 16:38
 42/46 anonim ***** válasza:
93%

Távol álljon tőlem a vitába keveredés,de domestos,mint fertőtlenítő a konyhában?!

Igazából a lakás más területén is csak ritkán ajánlott használni,ugyanis száradás után porként belélegezzük.én is használom néha,de nem a konyhapulton,pláne nem minden főzéskor...

2019. szept. 28. 20:26
 43/46 anonim válasza:
100%
Domestost wc tisztitasra hasznalom 😄
2019. szept. 28. 21:55
 44/46 A kérdező kommentje:
Én hypos vízzel át szoktam heti nagytakarításkor törölgetni a konyhát, ajtókat, stb., igaz aztán tiszta vízzel is át mosom. Gondolom a válaszoló se totál erős domesztosszal mos le mindent a konyhában 😉
2019. szept. 28. 22:13
 45/46 anonim ***** válasza:
24%

Én még munka után is főzök 2.5 éves mellett mikor mire van időm. Holnapra egy guszta virslis tésztát gondoltam ki igen kinek mire van igénye virsli? Fúj.

No mindegy. Felrakom a vizet főni, mire felforr a víz és megfő a tészta addig felkockázom a hagymát, odarakom dinsztelni, felkockázom a virslit mehet rá szintén pirítom és a tejszínnel felöntöm rottyanásig főzöm bele a reszelt sajt. Elzárom a gázt, leszűröm a tésztát és kész. 15 perc párhuzamosan egymás mellett a köret meg a főétel. A mosogatás? Az legyen 10 perc. Mert el kell mosogatni a vágódeszkát, a kést, a lábost és a serpenyőt, a 3 tányért. 25 perc cakompúder amit a konyhában kell tölteni. Kedden borsófőzelék lesz ehhez olajon a borsót átpirítom, felöntöm vízzel és készítek habarást rá tükörtojás és jóccakát. Mosogatnivaló? Egy edény, egy serpenyő, 3 tányér.

2019. szept. 29. 20:08
 46/46 anonim ***** válasza:
Csajok, hallottatok már a Sanytolról? Fertőtlenít,lehet hadználni felmosashoz,pulttaka4itashoz. A nappaliban rzzel mosok fel, a konyhapultot asztalt ezzel törlöm. A felmosást a nappalin kívül hypóval vagy domestosszal szoktam megoldani, ruhákat pedig a fehérítős verziójával fehérítem, de pultot nem takarítottam dom3stosszal, csak előszö4, mikor megvettük. Ha már valaki fertőtlwnít,nezzen utana a más alternatívának.
2019. okt. 1. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!