Melyik kávé erősebb?
Figyelt kérdés
Vettem 1komolyabb gépet ami automata,de mennyiségre hosszú s rövid kávéra is kb ugyanannyit főz le.A hosszú tűnik erősebbnek jóval feketébb színe,míg rövid inkább barna...Van gépen melegvíz adagoló gondolom Én higítom tovább,annyi érdekel melyik valójában erősebb,több koffeinnal bíró?2019. aug. 31. 19:01
1/3 anonim válasza:
Ha eövidre és hosszúra is ugyanolyan erősségű kávét főz, akkor az a gép nagyon rosszul van beállítva.
Nem az erősséget szabályzod, amit hossznak hiszel?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi választ.Nem,mert 2jel van rajta 1kis csésze s 1nagy.Teljesen automata vízwt is ő adja hozzá,kávészemet ledarálja stb.Vízet meleget tudok Én külön adni pluszba bármelyikhez..Darálónál meg 1-5közt daralás finomságát lehet állítani.Beko ceg5301x típus.Nem volt olcsó,de sok 8-15ezres próbaltam s mindig vissza jó öreg kotyogoshoz gondoltam ezzel nem fogok mellé éttermi kávékat szeretem például..
2019. aug. 31. 20:09
3/3 anonim válasza:
Az igazi hosszúkávéban van extra víz, ergo nem szabadna erősebbnek érezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!