A 3in1 kávé nekem sosem használ, nektek? Ez ennyire gyenge, vagy csak már én vagyok hozzászokva az erősebb kávèkhoz?
A 3in1-ben tényleg aránylag kis adag van, és ha Nescaféra gondolsz, annak mintha eleve kicsit kisebb lenne a koffeintartalma a többi instant kávénál, legalábbis nekem kevésbé hat. (A tiszta Nescafé Classicra gondolok, nem a 3in1-re.)
Az a 9% viszont nem kevés, mint amilyennek hangzik, mert elég sok (kb. 5 teáskanálnyi) por van egy tasakban, és hát ha az mind instantkávé-granulátum lenne, akkor falnak is szaladnál tőle... persze kb. 20% elférne benne, hogy magyar mércével is „értelmes” kávé legyen.
ma 07:25
„Nem kávék”, hanem instant kávé+tejpor+cukor, a 3in1 pontosan ezt jelenti... kivéve, hogy a tejport részben mással pótolják ki.
ma 13:22
Megnézném, ahogy 2-3 adag kávécska nem hat, csak mert „buciságok” vannak benne. Aki úgy szereti, annak max. többet kell innia belőle, és máris csoda történt. Mellesleg nem gyengítik a felszívódást, hanem csak lassítják. Ami mondjuk nem is feltétlenül hátrány, ha az ember jól adagol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!