Mit igyak, ha részeg akarok lenni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 1,5 éve nem voltam részeg, az alkohol ízét mindig is utáltam, de megittam a hatásáért. És mindentől rókáztam, sörtől, bortól, töménytől, nem is nagyon volt olyan hogy úgy rúgtam volna be, hogy ne haldokoltam volna másnap. Most újra ki akarom próbálni, hogy milyen inni, meg a barátaim is biztatnak, csak egy olyan italt kéne találni, amiben nem érezni az alkoholt. Az a durva, hogy a ciderben is érzem, az se esett jól. Ilyen gyümölcsös sört ittam, az nem volt olyan rossz, csak 500 ft 3 dl. Turbórágót megpróbálom még, valami más tipp?2018. nov. 14. 14:37
11/17 anonim válasza:
Ha ennyitől rosszul vagy és hánysz akkor ne akarj mindent össze-vissza keverni. Én a fröccsöt vagy a pezsgőt ajánlanám. Egyik sem tömény, mindkettő szénsavas aza már a gyomorból felszívódik az alkohol ezért hamar becsiccsentesz tőle és egyből érzed, hogy hatással van rád ergó nem akarsz többet inni. Ha megiszon 2 fröccsöt vagy 2 pohár pezsgőt akkor pont kellemesen leszel spicces és 2 óra múlva nem lesz semmi bajod.
12/17 anonim válasza:
Mondjuk igen, az előttem szólónak igaza van, nyilván okkal tiltakozik a szervezeted már ilyen kevéstől is. Valószínűleg vékony alkatú vagy te is. De én azt mondom egy alkalomtól nem lesz nagy bajod, max. akkor tényleg nem iszol többet.
13/17 anonim válasza:
"...mindentől rókáztam, sörtől, bortól, töménytől, nem is nagyon volt olyan hogy úgy rúgtam volna be, hogy ne haldokoltam volna másnap...
Most újra ki akarom próbálni.
Mit igyak, ha részeg akarok lenni?"
Nem írom le ami az eszembe jutott, mert mindenkinek jogában áll betegnek, vagy mazochistának lennie.
Kellemes, okádással fűszerezett haldoklást!
14/17 anonim válasza:
Bármit, csak jó sokat (másnap rohadtul bánni fogod)
15/17 anonim válasza:
Ha nem szereted az alkohol ízét, akkor nehéz. Igazából a fröccsöt tudnám ajánlani. Nincs túl erős íze, de be tudsz tőle rúgni. Ha meg keserűt keversz, tuti lesz alkohol íze. Egyébként én még a whiskey-t ajánlanám. Szerintem finom íze van. Pár jéggel tökéletes :D
16/17 mindentudó99 válasza:
Igyál tonicot körte pálinkával. Mi a szinész után egyszerűen tonikörtisznek hívtuk.
17/17 anonim válasza:
Fehérboros fröccs sprite-al vagy 7Up-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!