Az mitől függ, hogy valaki elesik részegen, valaki meg nem?
Legkozelebb mikor dolsz jobbra balra igyal meg párat és hamarosan el fogsz esni:D
Barátnőm volt úgy hogy ivott vagy 3 pohár vodka narancsot és az már általában megüti,na akkor nem (gondolta gyenge iszik meg)utána meg kb 4et ,kimentünk valószínűleg akkor szállt a fejébe azt se tudta hol van esett össze így meg soha nem láttuk haza is vittük rögtön.
Valószínűleg tudod hol kell befejezni és meg nem jutottal el arra a szintre. De ez nem korhoz kotott . Ha valaki -bírja a piát többet kell innia ahhoz hogy részeg legyen. Azért van az hogy a barátnőm 0,7l vodkát megiszik (ő minden hétvégén bulizik)egy felestol vagyok olyan állapotban mint ő. (En meg 1eve 1x )
40 éves az még fiatal... Max. akkor nem, ha már évtizedek óta alkesz...
Nos, én még csak nem is dülöngélek (legalábbis nem tudok róla, de az első pár részegségem után megtanultam a mértéket s azóta eleve nem vagyok részeg, bár kinek mit jelent az). Egyszerűen nem változtat meg az ital még e téren sem, mert ha elég sokat iszom ahhoz, hogy ne tudjak rendesen menni, akkorra már alszom :D
De van, aki nem alszik el, hanem egészen érdekesen viselkedik. Érthető, hogy a mozgása is erősen leromlik.
Én arra gondolok, hogy akinek nem látszik meg a mozgásán, az magához képest még nem ivott sokat. Én nem is tudok sokat inni a spontán elalvás miatt, ha pedig valaki igazán sokat ivott s nem tántorog, akkor nyilván remekül bírja. Lehetne valami kísérlet, mert nem lehet akármennyire bírni az italt, bizonyos véralkoholszint után már muszáj leromlani, majd életveszélyes állapotba kerülni, a szervezet nem tud akármit lekezelni. De nyilván lehet gyorsabban alkoholt bontani meg ilyenek. Sosem olvastam arról, hogy az alkoholtűrő képesség változása mitől lesz s hogyan lehetséges ez...
Soktényezős.
Testsúly, aktuális jóllakottság, egyéni tolerancia.
Én 20-on és 30 évesen sok költséget okoztam az olyan cimbinek, aki le akart itatni.
Ma meg 2-3 pálesz+2-3sör és beállok mint a gerely.
Korral is változik a toleranciaképesség.
46F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!