Miért kívánom részegen a tejet?
Figyelt kérdés
Akárhányszor buliba megyek, előtte mindig rakok be a hűtőbe hideg tejet. Elmegyek a buliba, iszok,jól érzem magam, hazajövök, és az az első hogy támadom le a hideg tejet..Próbáltam már teát inni, sima vizet, akármit, egyáltalán nem esnek jól, kínzás olyankor ezeket innom, viszont a tej... Huu abból lemegy 1 liter is simán,utána be az ágyba és puff. Olyan a részeg fejemnek mint valami ki*aszott orgazmus :D és ez érdekelne, más is van-e így vele, vagy ez mitől lehet :D2017. júl. 9. 04:53
1/9 anonim válasza:
Nekem a tejföl jön be ilyenkor,nem tudom miért :)
3/9 anonim válasza:
Én is mindig tejet vedelek piálás után este, sőt néha éjszaka is.
4/9 anonim válasza:
mivel csökkenti a szervezetben lévő mérgezőanyagok mennyiségét.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:))
2017. júl. 9. 10:18
6/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy feltűnt-e de részegen a beszéd és járáskészséged is leeshet egy csecsemő szintjére ez után nem meglepő hogy a tejet is kívánod. :D
7/9 A kérdező kommentje:
Van benne valami :DD lol
2017. júl. 10. 10:04
8/9 anonim válasza:
A tejsavbaktériumok jótékony hatása.Ha kovászos uborka, vagy sav.káposzta levét innád, ugyanúgy rendbehozna, akár a tej.
9/9 anonim válasza:
Van aki a paradicsomlére esküszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!