Az a helyzet, hogy 1,5 éve nem voltam részeg, az alkohol ízét mindig is utáltam, de megittam a hatásáért. És mindentől rókáztam, sörtől, bortól, töménytől, nem is nagyon volt olyan hogy úgy rúgtam volna be, hogy ne haldokoltam volna másnap. Most újra ki akarom próbálni, hogy milyen inni, meg a barátaim is biztatnak, csak egy olyan italt kéne találni, amiben nem érezni az alkoholt. Az a durva, hogy a ciderben is érzem, az se esett jól. Ilyen gyümölcsös sört ittam, az nem volt olyan rossz, csak 500 ft 3 dl. Turbórágót megpróbálom még, valami más tipp?
Alapvetően a berúgás szándékával nem tudok egyetérteni, de nem ez volt a kérdés, így nem minősítem.
Ha az aromás, ízesebb cuccok jobban bejönnek, akkor ilyen boroskóla, viszkiskóla, vermutok, esetleg likőrök jöhetnek számításba, de ne keverd őket. Vagy talán valami édes finom aszúszerű fehérbor. Nagyon édes, zamatos, muuskotályos íz, itatja magát.
2018. nov. 14. 14:42
2/17 anonim válasza:
Igazából, erősebb koktélokkal próbálkoznék még a helyedben, azoktól úgy be lehet rúgni, hogy nem veszed észre, mert nem érzékeled a rum mennyiségét.
2018. nov. 14. 14:46
3/17 anonim válasza:
Vodka sprite-al vagy fantával keverve. A szénsav miatt ha nincs erősre keverve nem érzed hogy van benne. Először kissebb adagokat önts bele, majd fokozatosan többet ha bírod. Én kevertem már 1 liter vodkához fél liter fantát és úgy ittam. Volt már hogy hülyeségből raktunk bele pezsgőt meg bort. Az nagyot ütöt. Másnapos nem voltam, általában hiába hogy nem emlékszem semmire hol voltam meg hogy kerültem oda ahol ébredtem, de semmi hatása hogy ittam elég sokat. Próbálj meg keveset enni. Azért valami legyen a gyomrodba, üres gyomorra nagyon rossz lesz. Betolsz egy sajtbureszt azt jóvan. A bort keverheted kólával, ha azt iszol a vodka mellé egy idő után KO lesz. Igaz, ha keverve van akkor több folyadékot kell meginni hogy üssön, de ha valaki irtózik már csak az alkohol szagától, jól ötlet. Legyen hely ahova tudsz menni pisálni. Egyébként ha szerzel valahonnan jó minőségű házi pálinkát, ami kb 50 fokos általában, van amelyiknek tetszeni fog az íze. Én egyszer kóstoltam egy nagyon elcseszett pálinkát, hányás lett. Kóstoltam egy hozzá értő ember főzéséből származó őszibarack pálinkát, hát az valami eszméletlen finom volt. A torkodat marja rendesen, de finom. A házi pálinkával azért légy körültekintő, hisz sokan nem nagyon értik a dolgot, és ha beleengedik a rézelejének nevezett cuccost az halálos is lehet. Ha nem látsz át az üvegen akkor ne igyál bele. Ha zavaros dobd ki inkább. Talán próbáld ki ezeket a gyógynövényes szarokat, pl jagermaister, unicum. Régen szerettem, mostmár a szagától is hányok. Nem vagyok rendszeres ivó, egy hónapban 1-2 szer elmegyünk bulizni, csak akkor iszogatunk, hogy elfeledjük kicsit az egyetem terrorját. Gondolom nem kell megmagyaráznom... XD
2018. nov. 14. 14:55
4/17 anonim válasza:
Az még kimaradt, ha nagyon ritkán iszol, akkor vigyázz a keveréssel, nehogy detox legyen a vége. Jégbort is kóstolj! Az is itatja magát.
2018. nov. 14. 14:57
5/17 anonim válasza:
Én a vodkát tudom javasolni citromos schweppes-el ha nem bírod az alkohol ízét. 2 dl üdítőbe kb. 1/3 vodkát önts, nem fogod érezni az alkohol ízét, de jól beszédít. Rostos naranccsal is szokták inni. Az arányt csak saccra írtam, próbálkozz vele, lehet először kevesebbel, aztán ha már beszédültél úgy is többet fogsz bele önteni.
2018. nov. 14. 14:58
6/17 anonim válasza:
Nem tudom, hol veszed a piát, boltban a legdrágább gyümölcsös sör (ilyen Borsodi, Soproni legalábbis) kijön 350 Ft-ból egy doboz.
Azt mégis kitől hallottad, hogy a Turbó rágótól részeg lehet lenni? Egy időben a suliban is árulták még iskolás koromban, később már dolgoztam, de a munkahelyem büféjében is lehetett kapni... Ha be lehetne tőle rúgni, vagy bármiféle hallucinogén hatása lenne, már rég betiltották volna az iskolai, munkahelyi büfékben.
2018. nov. 14. 14:58
7/17 anonim válasza:
Tequila.
2018. nov. 14. 15:09
8/17 A kérdező kommentje:
Turbórágó alatt a kevert likőr+sprite kombót értettem:D
Lehet az lesz a megoldás, hogy addig növelem a nem alkoholos ital mennyiségét keveréskor, amíg nem lesz semmi kellemetlen íze. Csak akkor meg elég sokat meg kell inni belőle.
Köszi a válaszokat:)
2018. nov. 14. 15:13
9/17 anonim válasza:
vodkanarancs pl. vagy valamilyen karakteresebb ízű üdítővel a vodka.
koktélok is jók, csak drágák, bár város függvénye.
és ne izgulj, amint kicsit kezded érezni az alkoholt, már el töményebben fogod tudni inni.
amúgy, csinálhatod azt is, hogy első körben lehúzol 2cent vodkát, utána kíséred tisztán az üdítővel, majd keverten iszod. így hatásosabb, kibírod rövid ideig az ízét is.
másféle alkoholt ne igyál, az nem biztos hogy jót tenne! :)
2018. nov. 14. 15:34
10/17 anonim válasza:
Vodkát keverd cappy-vel, én idén augusztusban úgy berúgtam tőle hogy 6 órát voltam eszméletlenül, mondjuk a másnapot azt végighánytam, de nagyon megborított. :D És meg sem éreztem benne az alkoholt, egy felespohár vodka kell egy nagy limonádéspohár cappy-hez. Pár óra alatt eliszogatod majdnem az egész üveggel, és annyi. Arra azért vigyázz hogy ne legyél egyedül!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!