Ez tényleg segit a másnaposságon? 17/f
Tegnap rúgtam be úgy igazán először életemben, ittam már máskor is, de ennyit még sosem (kevertem mindent mindennel..).
18 éves bátyámmal mentem egy házibuliba, ő is csúnyán berúgott, engem valahogy este 10 körül hazahozott a haverjaival (anyu is felkelt mert elég hangosak voltak amikor vittek be a házba, meg elég sokáig tartott neki kinyitni az ajtót mert ő is részeg volt). Engem "áttadtak" anyunak, azták mentek ők valami üzletbe még piát venni és kint piáltak tovább egy játszótéren.
Reggel 5 körül jött haza, akkor felébredtem, de nagyon sz*rul voltam. Utána dél körül csörgött a telefonja, akkor mindketten felkeltünk, ő ment valahová a haverjaival.
Délután azért rám írt hogy mi van velem, mondtam neki hogy nagyon másnapos vagyok. Erre ő azt mondta igyak 1-2 felest vagy sört és átmegy egy-kettő rajtam (neki ez mindig segít). Délután elaludtam, most keltem fel de még mindig nagyon rosszul vagyok. Tényleg segíthet az, ha megiszok egy sört vagy pálinkát?
Pedig de.
1 sör és nem lesz semmi bajod.
Azért az is mehet, amit írt az első.
Ásványvíz, multivitamin stb
Enni és inni is próbáltam, de ami bemegy az jön is ki rövid időn belül. Nem marad meg bennem semmi.
De tényleg tesóm sokszor volt már így, és ő minig ivott másnap, mert neki az enyhíti a rosszullétet.
Pont ezért nem jártam velük bulizni mert ők minden buli után így néznek ki, de muszáj már járnom valahová. Itt falun tényleg nincsenek barátaim, mostnában vele és az ő haverjaival lógok, másokat nem is nagyon ismerek itt...
Apám ennyi korlátolt barmot.
Köztudott, hogy ilyenkor egy sör helyrepakolja az embert.
Imádom mikor a sok marha osztja az észt, közben meg életében egy pohár sört nem ivott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!