Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi segít másnaposság ellen,...

Mi segít másnaposság ellen, hogyha 6-kor kelnem kell és menni melózni?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom meghívott egy állati nagy házibuliba, de másnap meló van. Sosem tudtam a másnaposságomat legyűrni. Azt mondták igyak sok vizet.. nos én attól hánytam.. a citromlevet és ásványvizet kihagynám, emrt valószínű attól is rosszul leszek. Valami tipp? És ne az legyen, hogy ne igyak, emrt akarok.

Előre is köszi

2016. aug. 1. 18:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Igyál, de kevesebbet, mint egyébként innál. Ha csak kicsivel is kevesebbet iszol, már az is segít.

Előtte egyél.

Ha hazaérsz, akkor vegyél be gyógyszert fejfájásra. Nekem az segít, ilyenkor nem ébredek fejfájással. Reggel frissítő zuhany, kávé vagy kóla. Édesség is jó szokott nekem lenni, csokik, csokis kekszek.

2016. aug. 1. 18:23
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
szívj füvet inkább
2016. aug. 1. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
koko
2016. aug. 1. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Húsleves.
2016. aug. 1. 19:59
 5/12 anonim ***** válasza:
44%

C vitamin lefekvés előtt.

Másnapra aszpirin, vagy ibuprofen. Aznap max ibuprofen. Aszpirin alkohollal nem tanácsos.

Ivás közben kell inni alkohol menteset is. Kísérőt, pohár vizet.

Másnap sok folyadék, c vitamin. (narancslé tökéletes).

Nekem ez jött be.

Mivel melózol, a gyógysör vagy rumoskávé kiesik.

2016. aug. 1. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Én is az elsővel értek egyet. A másnaposságra nincs igazi gyógyír, de a koffein és a cukor segítenek, hogy egyben maradj. Ha másnaposan a gyomrod nem bírja a kávét akkor marad az energiaital, nem valami egészséges de az előző esti buli után már nem számít.
2016. aug. 1. 20:59
 7/12 anonim ***** válasza:
44%
Az 5- s Írja a legnagyobb igazságot,de mindezek előtt hánytasd meg magad. Az elengedhetetlen fontosságú. Akkor már hányástól nem kell tartani. C vitamin mellé B6 vitamin!!!
2016. aug. 1. 22:04
 8/12 anonim ***** válasza:
26%
Egy aszpirin és egy magnézium pezsgőtabletta. Tuti beválik.
2016. aug. 2. 11:52
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Fogd vissza a piálást. A rosébort hagyd ki.
2016. aug. 2. 11:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm :) életmentő tanácsok :)
2016. aug. 2. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!