Létezik valami jó módszer másnaposság ellen?
Csak annyi, hogy nem vagyok éles, nem tudok gondolkozni. Pedig ma este nagyon jól kellene érvelnem.
(Két sört meg egy koktélt ittam tegnap.)
A kávé sem segít.
reggeli szex beválik :D de amúgy emellé még a magnézium tud segíteni. egyél banánt, vagy igyál meg egy pezsgőtablettás Mg-s italt.
amúgy még a laktóz segít az alkohol bontásában, tehát a tejtermékek fogyasztása is jó lehet.
Mindenki másra esküszik. Én vagy kólát szoktam inni(jól esik a gyomromnak, a koffein és a cukor meg kicsit pörget)vagy főzök egy levest és azt szürcsölgetem.
A Wire-ben láttam olyat hogy a részeges dokkmunkások belevertek egy tojást a sörbe, állítólag az is jó másnaposság ellen, de én nem merném kipróbálni.
"amúgy még a laktóz segít az alkohol bontásában, tehát a tejtermékek fogyasztása is jó lehet."
Másnaposságot nem az alkohol okozza, hanem a kiszáradás. Sok folyadékpótlás kell, amúgy meg igazi recept nincs (vagy még nem találták ki)
Parancsolj:
1: www.youtube.com/watch?v=Soo4f6e1zCs
2: www.youtube.com/watch?v=UuAxR80NA_Q
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!