SOS, mit tegyek ilyen esetben másnaposság ellen?
Figyelt kérdés
Olvastam már tippeket, de az én helyzetemben mi lenne a legjobb? 6-7 dl bort ittam meg rövid idő alatt. Előtte viszont sokat ettem. 168 cm és 47 kiló vagyok, vékony alkat. Hánytam, nagyon rosszul voltam (már a mentőn gondolkodtam) és vagyok, bár már nem hányok, és tudok járni is. Nem fáj a fejem, a gyomrom sem, csak néha kuruttyol, de nagyon kába vagyok. Az olvasottak alapján ez részegségnek számít, tehát nem ittasság, de nem is alkoholmérgezés. Vagy ha én rosszul bírom a piát, akkor lehet, hogy mérgezésről van szó?2015. aug. 12. 11:33
2/4 anonim válasza:
Vizet igyal. Sokat, legalabb 1-1.5 litert. Pihenj (mast most ugyse' tudsz csinalni...), sotetits be.
3/4 anonim válasza:
Mikor legutóbb filmszakadásig piáltam, így sikerült kúrálnom magam:
Aludtam egy keveset, ameddig hagyott a hányinger. Utána hanyatt feküdtem nyitott szemmel, és csak néztem a plafont. Semmi mozgás, maximum ha már zsibbadtam. Utána brunyáltam egyet, és alaposan megmostam hideg vízzel az arcom. Visszafeküdtem, de néha felültem inni egy kis SIMA vizet (szénsavast meg ne próbáld). Eztán reggelire 1 bögre gyümölcstea, meg a buliból maradt aprósüti. Némi pihenő után irány a friss levegő, szép lassú sétával, pihenőkkel.
Tény, hogy azóta se bírok piára nézni, és úgy 2 napig szarul voltam, de nem hánytam, és még élek.
4/4 anonim válasza:
Gyógysör, tegnapról megmaradt hideg pizzával, aztán hideg zuhany. Cigi kávé befejezésképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!