Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan tanuljam meg húzni a sört?

Hogyan tanuljam meg húzni a sört?

Figyelt kérdés
Beszéltük a srácokkal múlthét szombaton hogy csinálhatnánk most hétvégén egy kis összejövetelt és lehetne sör húzó verseny bele mentem hisz úgy voltam vele könnyű az de hétfő óta gyakorlok de nem sikerül...hogy kell lehúzni pár mp alatt?mi a technikája olvastam hogy mikor isszuk nagy levegő de úgysem megy? Q
2018. márc. 28. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem nyeldekelsz kozben. Kiakasztod a gigadat (ezt kell gyakorolni) es csak beontod a sort, mint egy tolcserbe. Lassan toltsd, mert ha gyors, felhabosodik a gyomrodban es egybol kihanyod.
2018. márc. 28. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Ilyen hülyeséget...!
2018. márc. 28. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Sose értettem a sörhúzást. A jó sörnek minden kortyát ki kell élvezni, lassan hogy kibontakozhasson az íze és a zamata. Lenyomni a torkodon pénzkidobás.
2018. márc. 29. 06:52
 4/8 anonim válasza:
Kötsz rá egy kötelet és mehet :D
2018. márc. 29. 07:56
 5/8 fersk ***** válasza:
Az én rekordom fél liter (egy korsó hab nélkül) 3.2 másodperc. (csak hogy mihez tudd majd viszonyítani...) :DD
2018. márc. 29. 09:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a negatív élveztem már elég sört ízét most csak erre az egy alkalomra akarom megtanulni.A gigám meg sehgy sem tudom ki akasztani úgylátom elbuktam :D
2018. márc. 29. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Először próbáld rövid itallal ami nem habzik fel. Majd utána kell a sörrel nyomni.
2018. márc. 29. 11:22
 8/8 fersk ***** válasza:
Ne privátban, légy szíves. Mint oly sok mindennek, ennek is a gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás a kulcsa... Magadtól kell ráérezned.
2018. márc. 29. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!