Mit kell másként csinálnom, hogy a megfőzött virsli nem hasadjon szét, amikor a műanyag csomagolását leakarom húzni?
Eleve olyat kellene venni, ami nem ilyen típusú. A magasabb minőségűek közül például a Lidles Sertés würstchen ilyen, vagy a sertéscombból készült Pikok virsli. Ezekkel nincs gond, és a hústartalmas is majdnem 90% tehát nem szójás gagyi. Az úgynevezett juhbeles és roppanós virslik szerintem tragédiák, olyanok mint a kerékpár belső gumija.
Tudom, nem a kérdésre válaszoltam, de sokaknak eszébe sem jut, hogy jobb alternatíva is van.
Fel nem foghatom, miért van minden válasz lenyomva.
Először is: a virslit ne főzd, mert már meg van főzve.
Másodszor: ha műanyag fólia van rajta, azt vedd le, mielőtt melegítenéd
harmadszor: ha mégis mindenáron melegíteni akarod, akkor akár műbeles (ami emészthető), akár juhbeles, szurkáld meg előtte
(Zárójeles megjegyzésem: a műbél nem műanyagból van)
Gyanítom, hogy nem jól fogalmaztál. Nem hinném, hogy Peggy Bundy szintjén állsz, s tényleg csomagolásával együtt főznéd.
A virsliről előre szedd le a műbelet, ha műbeles virslit szeretnél enni.
A főzővíz ne forrjon fel, felforrás előtt kapcsold ki a tűzhelyet. (Hasonló odafigyelést igényel, mint a tejforralás, nem főhet fel!)
De már a boltban is tehetsz a szétdurranás ellen azzal, hogy elolvasod az összetevőket, és amelyik szóját tartalmaz, nem veszed meg. Az alapanyagok közül a szója az, ami a meleg vízben nagyon megdagad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!